Uitzending
Tijd voor MAX - Johnny de Mol laat wensen uitkomen

Johnny de Mol laat wensen uitkomen

Tijd voor MAX

8-1-2020

| 260 x bekeken | 0 reacties
6
Johnny de Mol laat opnieuw lang gekoesterde wensen van mensen met een beperking uitkomen in een gloednieuw seizoen van Down met Johnny.

Singer-songwriter Tim Knol treedt op met muziek uit zijn voorstelling Lost and Found.

Rob Kamphues en Robert Doornbos gaan met het programma Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus het theater in.

Iedereen kent in zijn leven groot of klein verdriet waarbij een knuffel en een beetje extra aandacht kan helpen. Maar ook het lezen van een mooi gedicht kan je troosten. Isa Hoes zocht deze gedichten bij elkaar, wat resulteerde in de bundel 'Zo heel je mij'.

En Nina staat in de keuken, zij is de tweede bakker die de Heel Holland Bakt-tent moest verlaten. Ze maakt een heerlijke baklava.

Amerika-deskundige Willem Post volgt het nieuws uit Amerika, Iran en Irak van minuut tot minuut.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Johnny de Mol, Isa Hoes, Rob Kamphues, Robert Doornbos, Tim Knol en Willem Post te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Johnny de Mol laat wensen uitkomen werd uitgezonden op woensdag 8 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie