Uitzending
Tijd voor MAX - Bobby Boermans over nieuwe serie Hoogvliegers

Bobby Boermans over nieuwe serie Hoogvliegers

Tijd voor MAX

10-1-2020

| 196 x bekeken | 0 reacties
6
Regisseur Bobby Boermans schuift aan om over de nieuwe serie ‘Hoogvliegers’ te vertellen. Hiervoor heeft hij grote series als Nieuwe Buren en Mocromaffia geregisseerd.

Apendeskundige Patrick van Veen bezocht in november 2018 samen met Jane Goodall een dierentuin bovenop een winkelcentrum in Bangkok. Ze maakten in het geheim opnames omdat ze vermoedden dat het een dekmantel was voor illegale dierenhandel. Deze week is Van Veen op uitnodiging van de Thaise overheid terug geweest. Hij vertelt over de vervolgstappen.

Het programma Nieuwsuur is het jaar 2020 begonnen met een aantal veranderingen. Anchorwoman van het eerste uur Mariëlle Tweebeeke zit er gelukkig nog altijd onveranderd. In 2020 zit ze precies 10 jaar bij Nieuwsuur.

Marcel Hensema vertelt over zijn autobiografische theatervoorstelling Alles in de hens. Een zeer persoonlijke voorstelling, over de midlifecrisis van Hensema zelf.

De Handsome Poets treden op en Robčrt van Beckhoven staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bobby Boermans, Marcel Hensema en Mariëlle Tweebeeke te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bobby Boermans over nieuwe serie Hoogvliegers werd uitgezonden op vrijdag 10 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie