Uitzending
Tijd voor MAX - Sanne Terlouw fotografeert 44 eeneiige tweelingen

Sanne Terlouw fotografeert 44 eeneiige tweelingen

Tijd voor MAX

17-1-2020

| 176 x bekeken | 0 reacties
6
Sanne Terlouw kennen we onder andere van de boeken die ze samen met haar vader Jan Terlouw schrijft. Maar wat we nog niet van haar wisten, is dat ze ook een passie heeft voor fotografie. Ze vertelt over een bijzondere fotoserie met eeneiige tweelingen.

Ook in de politiek is het nieuwe jaar begonnen. De Tweede Kamer keerde deze week terug van het kerstreces. Kees Boonman bespreekt wat we kunnen verwachten dit jaar.

Rudy Bennett werd in de jaren 60 bekend als zanger van The Motions en is nog altijd actief in de muziek. Hij maakte onlangs een nieuw album en hij staat in het theater met 'Beatshow'. Hij vertelt en treedt op.

En Robčrt van Beckhoven staat in de keuken. Hij maakt de technische opdracht die zondag 19 januari in Heel Holland Bakt te zien is.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Sanne Terlouw, Jan Terlouw, Kees Boonman en Rudy Bennett te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Sanne Terlouw fotografeert 44 eeneiige tweelingen werd uitgezonden op vrijdag 17 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie