Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 66

Aflevering 66

RTL Late Night

3-12-2018

| 674 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Chef's Special - Into The Future
Speciaal vanwege hun tienjarige jubileum speelt Chef's Special in RTL Late Night met Twan Huys het nummer Into The Future.

Chef'Special viert tienjarig jubileum
In 2008 bundelden vijf vrienden hun krachten en gingen ze samen muziek maken als Chef'Special. Dit jaar bestaat de band tien jaar en hebben de mannen vele hits gescoord. In de uitzending spelen ze hun nieuwe nummer Into The Future. "Nu ik die eerste clip terugzie, merk ik dat we niet net zijn begonnen."

Levensgrote letters I Amsterdam weggehaald: 'Aderlating voor het toeristenleven'
Het is de favoriete plek voor veel toeristen en dagjesmensen: de levensgrote I Amsterdam-letters. Tot vandaag, want de letters zijn weggehaald. Volgens GroenLinks zijn de letters te individualistisch en de letters roepen op tot massatoerisme. Lex Uiting nam vandaag een kijkje op het Museumplein. "Op andere plekken staan de letters nog wel."

JosÚ Woldring wil meer vrouwelijke dj's aan de top
De vrouw achter Martin Garrix en David Guetta, JosÚ Woldring, wil vrouwelijke dj's naar de top helpen. Op festivals is het aantal vrouwen op een hand te tellen en dat moet volgens Woldring nog dit jaar veranderen. "Muziekindustrie is heel mannelijk."

'Vrouwen zien elkaar teveel als concurrent'
In de dj-wereld zijn weinig dj's, maar hoe komt dat eigenlijk? JosÚ Woldring: "Het is niet gemakkelijk om door te breken als artiest in het algemeen." Volgens Woldring helpen mannen elkaar om succes te bereiken. "Vrouwen zien elkaar teveel als concurrent."

Redder over brugdrama Zaandam: 'Geshockeerd toen ik man zag vallen'
Bij een bizar ongeluk vorige week op een brug in Zaandam viel een 77-jarige man in het water. Fardad Sheik-Olya twijfelde niet lang en dook achter de man aan. "De adrenaline gaat door je lichaam heen, maar je denkt wat moet ik doen."

Week van Fien: Beautiful Boy, Victoria Beckham op YouTube en OTRO
Fien Vermeulen helpt ons elke maandag een weg te banen door het enorme aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in 'De Week van Fien'. Met deze week Beautiful Boy, Victoria Beckham start een YouTube-kanaal en het online voetbalplatform OTRO heeft veel potentie.

Tiende editie Boer Zoekt Vrouw: 'Het was een dieselseizoen'
De laatste uitzending van Boer Zoekt Vrouw werd gisteren door bijna vier miljoen mensen bekeken. Oud-deelnemer Bertie Steur en Volkskrant-journalist CÚcile Narinx, groot BZV-fan, blikken terug op het tiende Boer Zoekt Vrouw-seizoen. "Het was een dieselseizoen".

Boer Marnix: 'Het is niks, maar niks is ook iets'
Boer Marnix hield de gemoederen dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw behoorlijk bezig. Met zijn bijzondere acties richting vrouwen, maar ook met zijn uitspraken: "Het is niks, maar niks is ook iets." Oud-deelnemer Bertie Steur: "Marnix raakte in de uitzending vaak verstrikt in zijn eigen woorden."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bertie Steur en CÚcile Narinx te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 66 werd uitgezonden op maandag 3 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie