Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 65

Aflevering 65

RTL Late Night

30-11-2018

| 610 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Fedja van Huêt en Anniek Pheifer schitteren in All You Need is Love
Volgende week kunnen we genieten van de komische kerstfilm All You Need Is Love. De film is geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma. Anniek Pheifer schittert in de rol van de naar liefde zoekende Sandra en Fedja van Huêt kruipt in de huid van Dr. Love. Anniek Pheifer "De première was hartstikke leuk".

Lex: Elfstedenkoorts, de Notenkraker, overlast van hondenpoep, de Smashroom
Lex Uiting is vandaag weer in het lokale en regionale nieuws gedoken. Nieuws dat net niet de landelijke media, tot nu! Met vandaag: de Elfstedenkoorts is alweer begonnen, de Notenkraker is gespot, wat te doen tegen overlast van hondenpoep en je frustratie kwijtraken in de Smashroom.

De Week van Patty: Het Perfecte Plaatje, Beau, Boer Zoekt Vrouw en Gerard Joling
Als Koningin van de Nederlandse showbizz zag ze alles al voorbij komen in haar leven, maar toch is ze steeds weer verbaasd, verheugd of ontroerd over alles wat ze tegenkomt in de media. Met deze week: Patty Brard zelf met Het Perfecte Plaatje, Beau van Erven Dorens, Boer Zoekt Vrouw, het Witte Huis en muziek van Gerard Joling: Christmas on the dance floor.

Gerard Joling - Christmas on the dance floor
Patty Brard heeft een kerstverrassing meegenomen naar de studio: Gerard Joling. Gerard heeft namelijk Patty's favoriete kerstnummer gemaakt: Christmas on the dance floor.

Ilse DeLange al twintig jaar aan de top (incl. optreden Lay Your Weapons Down)
Ilse DeLange zit dit jaar alweer twintig jaar in het vak en het succes houdt nog lang niet op. Op 2 februari staat ze in de Ziggo Dome. Bij RTL Late Night speelt ze haar nieuwe single 'Lay your weapons down'. "Ik heb het idee dat ik met zoveel dingen nog aan het begin zijn, maar aan de andere kant voel je ook de ervaring."

Ilse DeLange: 'In het begin ben je muzikaal behang''
Ze zit twintig jaar in het vak, maar Ilse DeLange speelt nog steeds met alle plezier haar oude singeltjes. Doorbreken was pittig: "In het begin ben je muzikaal behang, maar daar word je hard van." Maar als iedereen dan ineens mee gaat zingen: "Dat vergeet je natuurlijk nooit."

De Lama's terug in de Ziggo Dome
Na hun succes op televisie en in het theater dacht de Lama's: het kan nog groter. Deze week kondigden de koningen van improvisatie aan dat ze een nieuwe reeks optredens gaan verzorgen in de Ziggo Dome: De Lama's Backer in Action. Ruben Nicolai: "De vergadering over de naam was heel kort." Tijl Beckand: "Eén keer in de Ziggo moet je geld meenemen, tweede keer levert het pas een beetje op."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anniek Pheifer, Fedja van Huet, Ilse DeLange, Patty Brard, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Gerard Joling te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 65 werd uitgezonden op vrijdag 30 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie