Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 64

Aflevering 64

RTL Late Night

29-11-2018

| 1525 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Thierry Baudet over migrantenverdrag: 'Hopelijk komt Nederland in beweging'
Thierry Baudet vreest dat het Marrakesh Pact ervoor zorgt dat ons land wordt overspoeld door migranten. Hij is een petitie gestart en heeft in twee dagen meer dan 87.500 handtekeningen opgehaald. "Met dit pact geven we een signaal af naar Afrika: kom maar hierheen. Het is in het belang van iedereen om dit nu te stoppen."

'Somaliërs kunnen met dit verdrag naar de rechter stappen'
Drie punten uit het Marrakesh Pact zijn positief volgens Thierry Baudet, maar de overige van de vijftig artikelen zijn volgens Baudet opdrachten aan ontvangen landen. Zo mag er geen twijfel meer bestaan als iemand zegt dat die minderjarig is. Baudet: "Somaliërs kunnen met dit verdrag naar de rechter stappen."

Robert ten Brink: de grootste beun-Sinterklaas van Nederland?
Jaren geleden speelde Robert ten Brink Sinterklaas. "Ik heb het toch een beetje achter mij gelaten." Hij ging als sinterklaas naar een hal met 20.000 kinderen en ouderen. "Ouders gingen letterlijk met elkaar op de vuist, omdat hun kind vooraan moest staan."

Beunklazen: niet elke hulpsint is geschikt
Hulpsinten zijn er in veel vormen en maten, maar niet elk hulpje is geschikt. Deze zogenaamde beunklazen zijn soms half dronken, grofgebekt en slecht gekostumeerd, waarmee ze het kinderfeest verstieren. Lex Uiting gaat op onderzoek uit. "Het zou mooi zijn als alle hulpsinten op cursus gaan."

Tip van Fernando: 'Frenna - Louboutin staat vrijdag op één'
Fernando Halman heeft een muzikale tip voor Twan: het nummer Louboutin van Frenna komt vrijdag volgens de dj op nummer één binnen. "Hij is the next big thing. Zijn nieuwe album Francis is binnen een dag goud gegaan."

Week van Fernando: Phil Collins, reggae, Coldplay en Frenna
Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muziektrends in De Week van Fernando. 'Zoetigheid voor de oren' noemt hij het zelf. Met deze week: Phil Collins, reggae, Pharrell Williams, Coldplay en Frenna. "Muziek is iets dat verbroederd, maar ook heel leerzaam is."

Samantha Steenwijk na The Voice in heel Nederland te zien
Samantha Steenwijk heeft geen weekend meer vrij. Sinds haar deelname aan The Voice of Holland, behoort ze tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Morgen brengt ze haar nieuwe single 'Mama' uit.

Samantha Steenwijk - Mama
Samantha Steenwijk is terug met een nieuwe single: Mama. In RTL Late Night laat de zangeres het nummer voor het eerst live horen.

Samantha Steenwijk over single 'Mama': 'Mijn moeder brak af tot haar enkels'
De nieuwe single van Samantha Steenwijk, 'Mama', raakt haar moeder enorm. "Dat mens brak af tot haar enkels. Dit is echt een schreeuw om hulp naar je mama toe, op latere leeftijd."

Carrière Samantha Steenwijk is ontploft: 'Deze zomer 200 boekingen gedaan'
Na haar tweede plek bij The Voice is haar carrière ontploft. "Deze zomer heb ik 200 boekingen gedaan. Ik heb elk hoekje en gaatje van Nederland gezien." Haar nieuwe status gaat haar overigens goed af. Maar, zegt ze: "Ik moet wel oppassen met boodschappen doen. Ik ging normaal in mijn joggingbroek en met mijn haar omhoog."

All You Need Is Love: 'Lastig om iemand het land in te krijgen'
"Het is onze main business met kerst", vertelt Robert ten Brink. Er zijn veel situaties die mensen niet persoonlijk rond kunnen krijgen, bijvoorbeeld vanwege het aanvragen van een visum. Toch is het de moeite meer dan waard. "Het is zo leuk bij ons op de redactie, ze spreken alle talen."

Iedereen mag meedansen in All You Need Is Love-kerstspecial
Robert ten Brink staat al 26 jaar families en geliefden uit het buitenland op te wachten op Schiphol. Hierbij kan de fameuze 'stewardessendans' natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar hoef je geen stewardess te zijn om mee te dansen. Ten Brink: "Het is een guilty pleasure voor veel mensen, zowel voor mannen als vrouwen."

Robert ten Brink '0,013 seconde' in All You Need Is Love-film
Hij presenteert al 26 seizoenen All You Need Is Love, maar de rol van Robert ten Brink in de All You Need Is Love-film is minimaal. "Ik zit 0,013 seconde in de film. Ik zit op een hometrainer, maar het wordt ook nog eens onscherp getrokken." Het opnemen van de scène heeft volgens Ten Brink een hele dag gekost.

Thierry Baudet over #SorryJohan: 'Anders bedoeld dan het is opgevat'
Op social media veel ophef over een uitspraak van Johan Derksen in het programma Veronica Inside. Samantha Steenwijk: "Dit is wel een aparte uitspraak vind ik. Ik verbaas mij er over." Thierry Baudet: "Ik denk niet dat hij het bedoelde zoals het is opgevat." Maar zegt hij: "Ze kunnen het binnenkort weer recht zetten."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Robert ten Brink, Johan Derksen en Thierry Baudet te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 64 werd uitgezonden op donderdag 29 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Late Night - RTL4 stopt met

  RTL4 stopt met

  3-3-2019

  RTL Late Night is een late night talkshow bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Twan Huys. Twan ontvangt gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die middenin het nieuws staan. Ze praten over hun…
  Lees verder
 • RTL Late Night - Vernieuwt met Twan Huys van start

  Vernieuwt met Twan Huys van start

  3-9-2018

  RTL Late Night is een late night talkshow bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Twan Huys. Twan ontvangt gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die middenin het nieuws staan. Ze praten over hun…
  Lees verder
 • RTL Late Night - O'G3NE in terugkijken

  O'G3NE in terugkijken

  4-3-2017

  RTL Late Night is een late night talkshow bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Twan Huys. Twan ontvangt gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die middenin het nieuws staan. Ze praten over hun…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten