Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 64

Aflevering 64

RTL Late Night

20-11-2014

| 3453 x bekeken | 0 reacties
5
Jorryt van Hoof won bijna de World Series of Poker in Las Vegas. Pokerbabe Fatima Moreira de Melo volgde hem op de voet. Bjorn Nabuurs heeft als enige Nederlander de verouderingsziekte progeria. Hij schreef samen met zijn basisschool-leraar een boek hierover. Bjorn vertelt over het leven met een levensverwachting van 13 jaar. Pluimveehouders Piet en Tessa Wiltenburg moesten deze week hun bedrijf ruimen omdat er vogelgriep geconstateerd was. Ze vertellen hun emotionele verhaal. Na een succesvolle musical- en televisiecarričre in eigen land, gaat Chantal Janzen ook televisieprogramma's presenteren in Duitsland. Vanaf volgend jaar is ze daar te zien als presentatrice van onder andere 'The Voice Kids'. Ze vertelt aan Humberto over haar opvallende en stoere carričremove!

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Nachtgroet: Angelina Jolie
De nachtgroet van rapper Lange Frans aan Angelina Jolie.

Chantal geeft zichzelf voldoende voor Duits
Chantal Janzen slaat haar vleugels uit en wil nu ook de harten van de Duitse televisiekijkers veroveren. De blondine spreekt al een aardig woordje Duits, luister maar.

Pokerkoning Jorryt van Hoof traint zich suf
Jorryt van Hoof behaalde de finale van de World Series of Poker en harkte 3,8 miljoen dollar binnen. Pokercollega Fatima Moreira de Melo volgde het toernooi op de voet.

Het geheim achter Jorryts zonnebril
Jorryt van Hoof behaalde de finale van de World Series of Poker en harkte 3,8 miljoen dollar binnen. Pokercollega Fatima Moreira de Melo volgde het toernooi op de voet, maar had nog een prangende vraag. Waarom zette Jorryt opeens zijn zonnebril op?

Zoon kippenboer: Ze dachten dat ik ook besmet was
De 12-jarige Pieter zag met lede ogen toe hoe 120.000 kippen van zijn vader werden geruimd. Zijn klasgenoten waren bang dat Pieter ook besmet was met het vogelgriepvirus.

De Headlines van donderdag 20 november
Luuk Ikink met de leukste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag: de nieuwe Barbie en een aparte mechanische arm.

Kippenboer Piet: Opeens is alles weg
Vandaag werd voor de tweede keer in een week tijd een pluimveehouder in ons land geconfronteerd met vogelgriep. Piet Wiltenburg en zijn zoon Pieter zagen afgelopen weekend hoe 120.000 kippen op hun boerderij werden geruimd.

Kilo's One Direction-post voor Luuk Ikink
Luuk Ikink werd vanmorgen wakker en wat stond er voor hem klaar? Kilo's post van de fans van One Direction!

Progeriapatiëntje Bjorn brengt boek uit
Bjorn Nabuurs heeft als enige Nederlander de verouderingsziekte progeria. Hij is pas 12 jaar, maar heeft het lichaam van een 80-jarige. Samen met zijn basisschoolleraar Sjaak van Moorsel schreef hij een boek.

Droom van Bjorn: een progeriareünie
Bjorn Nabuurs heeft als enige Nederlander de verouderingsziekte progeria. Hij is pas 12 jaar, maar heeft het lichaam van een 80-jarige. Aan Humberto Tan vertelt hij dat zijn grote droom een progeriareünie is. Hij zou graag alle progeriapatiënten uit Europa bij elkaar willen brengen. "Dan kunnen we samen leuke dingen doen", aldus Bjorn.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Chantal Janzen, Fatima Moreira de Melo en Lange Frans te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 64 werd uitgezonden op donderdag 20 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie