Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 60

Aflevering 60

RTL Late Night

31-3-2017

| 1461 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Arjen Lubach blikt terug op de hoogtepunten van zijn show 'Zondag Met Lubach'. -Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen over het tv-programma 'Topchef Academy'. -Ronald Molendijk en Jeroen van Inkel over de meest legendarische muzikale samenwerkingen uit de geschiedenis.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Ken jij het verhaal achter Run DMC met Run This Way?
Muzikale grootheden Justin Timberlake, Timbaland en Pharrell Williams deden deze week de muziekwereld op haar grondvesten schudden met een hint over een unieke samenwerking die ze met elkaar aangaan. Vanavond bespreekt Ronald Molendijk de meest legendarische muzikale samenwerkingen uit de geschiedenis.

Prepare yourself: 1 april komt eraan!
Morgen is het zover: 1 april! Marieke Elsinga zorgt ervoor dat je goed bent voorbereid!

Het geheim van Arjen Lubach
Met de welbekende Kamergotchi en de lange arm van Turkije kan je concluderen dat het zesde seizoen van Zondag met Lubach populairder is dan ooit. De laatste aflevering van dit seizoen wordt aanstaande zondag uitgezonden, maar met Arjen Lubach blikken we vast terug op alle hoogtepunten van deze reeks.

"Ik denk dat dat 'nee' betekent"
Bakken, braden en wokken: we koken dagelijks, maar lang niet altijd is het even lekker. In Topchef Academy is geen ruimte voor klunzige hobbykoks, maar wordt gezocht naar dé nieuwe tv-chef. Twee deelnemers geven vast een voorproefje...

Foodporn: wie wordt de nieuwe tv-kok?
Bakken, braden en wokken: we koken dagelijks, maar lang niet altijd is het even lekker. In Topchef Academy is geen ruimte voor klunzige hobbykoks, maar wordt gezocht naar dé nieuwe tv-chef. Dit alles onder leiding van Martijn Krabbé en jurylid Miljuschka Witzenhausen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arjen Lubach, Jeroen van Inkel, Martijn Krabbé, Miljuschka Witzenhausen en Ronald Molendijk te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 60 werd uitgezonden op vrijdag 31 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie