Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 56

Aflevering 56

RTL Late Night

27-3-2017

| 1428 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Jack van Gelder met een kritische analyse van Danny Blind, het Nederlands elftal en de KNVB. -Gerdi Verbeet en Jort Kelder over de meest recente ontwikkelingen van het politieke formatiespel. -Olav Mol bespreekt de eerste race van het nieuwe Formule 1-seizoen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

84-jarige House Opa Johan gaat helemaal los op de dansvloer
Met zijn bijna 85 jaar is House Opa Johan de Vries een opvallende verschijning op veel festivals. Ook bij ons in de studio liet hij zien welke dansmoves hij in huis heeft!

Handige do's en don'ts voor rokjesdag
Morgen is het eindelijk zover: de allereerste rokjesdag van het jaar. Maar ga voorbereid op pad en leer van de tips van Marieke!

"Max zei tegen mij: als ik vijfde kan worden, doe ik het goed"
Afgelopen weekend was het eindelijk zover: de start van het nieuwe Formule 1 seizoen. Onze Nederlandse trots Max Verstappen kwam in deze eerste race van het nieuwe seizoen als vijfde over de finish. Had er meer ingezeten of was dit het maximaal haalbare resultaat? Formule 1-commentator Olav Mol vertelt!

"De enige die schoon schip kan maken is Van Gaal"
Het was een heftig sportweekend: Nederlands Elftal was kansloos tegen het Bulgaarse Elftal. Bondscoach Danny Blind moest daarom het veld ruimen. Wie kan Oranje weer terug in topvorm krijgen? Jack van Gelder heeft wel een idee!

"Akkoord tussen GroenLinks en VVD makkelijker dan tussen GroenLinks en CDA"
De formatie voor een nieuw kabinet is in volle gang. Uit het verslag van verkenner Edith Schippers blijkt dat de combinatie die bestaat uit de VVD, CDA, D66 en GroenLinks het meest logische is om nu te onderzoeken. Maar kunnen al deze partijen wel samen door een deur?

Zaak Henriquez een nieuwe doofpot affaire?
De rechtszaak rond de dood van Mitch Henriquez tegen twee agenten is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Uit een nieuw rapport van een forensisch arts blijkt dat het zeer onwaarschijnlijk is dat hij als gevolg van verwurging na een nekklem is overleden. De advocaat van de familie, Gerald Roethof, zet vraagtekens bij dit rapport.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gerdi Verbeet, Jack van Gelder, Jort Kelder, Olav Mol en Johan de Vries te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 56 werd uitgezonden op maandag 27 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie