Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 59

Aflevering 59

RTL Late Night

30-3-2017

| 2241 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Nederlands Hollywoodster Famke Janssen speelt in de nieuwe serie 'The Blacklist: Redemption' en legt uit waarom deze rol zo goed bij haar past. -Nina L. had een relatie met een van de grootste drugshandelaren. Het boek 'Maffiameid: Inside het Antillensyndicaat' verhaalt over haar bizarre ervaringen. -RTL4 zendt aan het eind van het jaar voor de tweede keer de oudejaarsconference van Guido Weijers uit. Hij vertelt hoe hij te werk gaat.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Daar word ik ontzettend gefockt door de technicus"
Guido Weijers voorziet ons aan het einde van het jaar weer van een oudejaarsconference. In zijn eerdere shows is hij niet de enige die iemand in de maling neemt...

De grap die Guido Weijers eng vindt
Voor de tweede keer wordt het jaar afgesloten met de oudejaarsconference van Guido Weijers. De cabaretier vertelt hoe hij zijn grappen bedenkt en uit welke vormen van humor hij kiest.

Moeilijk: je kind overdragen jouw mishandelaar
Nina had jarenlang een relatie met een van de grootste drugshandelaren van Rotterdam, Suriname en de Antillen en is verschillende malen veroordeeld voor drugshandel. Inmiddels heeft ze haar leven herpakt, maar dat ging niet zonder horten en stoten. Hoe ziet het leven van deze ex-maffiameid eruit?

Mishandeling: "Ik kreeg een strijkijzer op mijn been"
Nina had jarenlang een relatie met een van de grootste drugshandelaren van Rotterdam, Suriname en de Antillen en is verschillende malen veroordeeld voor drugshandel. De ex-maffiameid geeft een kijkje in haar veelbewogen leven.

Kind met Down: "Je had het niet hoeven hebben"
Er wordt een stormloop aan zwangere vrouwen verwacht die een NIP-test willen doen. Deze test screent de baby op chromosoomafwijkingen en is vanaf aankomend weekend voor elke zwangere vrouw beschikbaar. Geneticus Robert-Jan Galjaard is voorstander, maar Wilma van Klink is moeder van een kind met Downsyndroom en heeft haar twijfels bij de test.

Testen op chromosoomafwijkingen? Dat kan nu!
Ziekenhuizen maken zich op voor een stormloop aan zwangere vrouwen die een NIP-test willen doen. Deze test screent de baby op chromosoomafwijkingen en is vanaf aankomend weekend voor elke zwangere vrouw beschikbaar. Geneticus Robert-Jan Galjaard is voorstander, maar Wilma van Klink heeft kindje met Downsyndroom en heeft haar twijfels bij deze test.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Famke Janssen en Guido Weijers te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 59 werd uitgezonden op donderdag 30 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie