Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 63

Aflevering 63

RTL Late Night

5-4-2017

| 1205 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Edsilia Rombley en Re-Play zingen hun single 'Wat je doet met mij' en vertellen over een jarenlange vriendschap. -Wetenschapsjournalist Diederik Jekel bezocht in Londen de voorstelling 'The Curious Incident of the Dog in the Night-Time' en legt uit waarom iedereen het moet zien. -Het vierde seizoen van 'Beste Kijkers' start en de kennis van Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens, Kasper van Kooten en Martijn Koning op de proef gesteld.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

5 april 2017, de dag dat Pepsi miljoenen door de plee spoelt
Van fouten in marketingland tot rotti met rijst. Marieke weet de pijnpunten van deze dag prachtig aan ons voor te leggen!

Diederik Jekel: "Het is als een film die je gewoon niet loslaat"
'The Curious incident of the dog in the night-time', dé voorstelling waar alles bij elkaar komt! En na Londen en New York vanaf september te bewonderen in ons eigen Amsterdam!

Peter van Koppen: "Onderzoek die zaak een keer echt goed"
Er zijn, naast het scenario van Monique B., nog twee andere mogelijke scenario's.

Edsilia Rombley & Re-Play - 'Wat je doet met mij'
Edsilia Rombley en de mannen van Re-Play zingen hun uit vriendschap geboren nummer 'Wat je doet met mij'!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Beau van Erven Dorens, Diederik Jekel, Edsilia Rombley, Kasper van Kooten, Martijn Koning, Ruben Nicolai en Peter van Koppen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 63 werd uitgezonden op woensdag 5 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie