Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 65

Aflevering 65

RTL Late Night

7-4-2017

| 1315 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Aandacht voor de actualiteiten. -Bioloog Jan van Hooff over de komst van de twee reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen naar Ouwehands Dierenpark, a.s. woensdag.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Op vakantie met negen volstrekt vreemde mensen
Wat doe je als negen vreemde mensen vragen of je met ze mee op vakantie gaat? Pak je dan meteen je koffer of bedank je liever? Deze jongen ging mee!

"Panda's zijn zelden vruchtbaar"
Het fokken van panda's is geen makkelijk karwei. Jan van Hooff vertelt waar 'm dat precies in zit.

"Ik dacht ik ren er achteraan en ik ga jou aanhouden"
Paar weken terug probeerden twee mannen in te breken in het huis van Imanuelle Grives. Imanuelle was thuis en ze was vastberaden om de inbrekers aan te houden en rende ze achterna. In de achtervolging die volgde, kwamen de vechtskills die ze geleerd had voor de serie Vechtershart, goed van pas.

MAAN - This Town
MAAN zingt het nummer This Town van voormalig One Direction zanger Niall Horan.

Zó reageren fans op nieuwe nummer van Harry Styles
Na Niall Horan, Louis Tomlinson en Zayn Malik was het vandaag de beurt aan Harry Styles om zijn eerste solo single uit te brengen. En de fans, tja die waren zó ontzettend blij om Harry weer te horen zingen!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan van Hooff en Imanuelle Grives te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 65 werd uitgezonden op vrijdag 7 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie