Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 64

Aflevering 64

RTL Late Night

6-4-2017

| 1434 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -De Oscarwinnende documentaire 'Life, Animated' vertelt het verhaal van een autistische jongen die communiceert via Disneytaal. De Nederlandse Willemien heeft vergelijkbare ervaringen met haar zoon Ebel.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Ongelooflijk: spraakvermogen terug dankzij Disneyfilms
De Oscarwinnende documentaire 'Life, Animated' vertelt het verhaal van de Amerikaanse Owen die als peuter plotseling wordt geveld door autisme. De enige manier waarop hij kan communiceren met de buitenwereld is via Disney-taal. De Nederlandse Ebel is hetzelfde overkomen. Zijn moeder Willemien is blij om te zien dat ze niet de enige zijn, maar ook gefrustreerd dat niemand deze methode serieus neemt.

Wat is hét geheim om internationaal te gaan?
Sinds de komst van Netflix verslinden we meer series dan ooit tevoren. Wat is er nodig om Nederlandse series over de grens te krijgen? Actrice Carly Wijs vertelt wat volgens haar hét geheim is om internationaal te gaan!

Tegenstrijdig: "Geen paniek, maar bel wel de politie"
Het voorkomen van terroristische aanslagen lijkt steeds moeilijker. Volgens oorlogsjournalist Bud Wichers en drone-expert Vincent van Schijndel wordt dat alleen maar erger met de inzet drones, het nieuwe terroristische gevaar.

Gevaar in Nederland: aanslagen met drones
Terroristische aanslagen lijken steeds moeilijker te voorspelen en te voorkomen. Terrorismedeskundige Dick Schoof waarschuwde vandaag Nederland voor de dreiging van drones; iets wat oorlogsjournalist Bud Wichers onlangs met eigen ogen zag in het Iraakse Mosul.

In deze uitzending van RTL Late Night was Carly Wijs te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 64 werd uitgezonden op donderdag 6 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie