Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 57

Aflevering 57

RTL Late Night

28-3-2017

| 1405 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Bridget Maasland, Kasper van Kooten, Nienke Plas en Glenn Helder vormen het 'RTL Late Night'-recensiepanel. Samen bespreken ze nieuwe boeken, films, gadgets, vlogs en hotspots. -Fotografe Ilvy Njiokiktjien over haar confronterende reis naar Zuid-Soedan.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Menstruatieverlof' in ItaliŽ: "Hoe controleer je zoiets.?"
De Italianen overwegen een maandelijks 'menstruatieverlof' in te voeren voor de vrouwen, maar dat roept toch een paar prangende vragen op aan tafel.

'Vergismoord' Djordy geen incident
De 31-jarige Djordy Latumahina is het slachtoffer geworden van een afschuwelijke vergismoord, maar helaas komen persoonsverwisselingen bij liquidaties in de onderwereld vaker voor.

"Ik dacht meteen: Oh jee het zal toch niet"
Olivier Dutilh, hoofd regionale recherche Amsterdam, had al vrij snel door dat de moord op Djordy Latumahina een fatale vergissing zou zijn.

Fatale vergissing: "Djordy had er absoluut niets mee te maken"
31-jarige Djordy Latumahina het slachtoffer is geworden van een 'vergismoord'. De 31-jarige dj werd in oktober voor iemand anders aangezien toen hij in een parkeergarage in Amsterdam werd doodgeschoten. Ondanks de aanhouding van vijf mensen, zijn de daders nog voortvluchtig.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bridget Maasland, Glenn Helder en Kasper van Kooten te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 57 werd uitgezonden op dinsdag 28 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie