Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 58

Aflevering 58

RTL Late Night

29-3-2017

| 1726 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Clarence Seedorf vertelt over zijn afscheidsceremonie bij het Nederlands elftal. -Schrijver Kluun praat over zijn ervaringen als weduwnaar. Dit naar aanleiding van de documentaire 'Being Mum And Dad', over de Engelse voetballer Rio Ferdinand die zijn vrouw verloor aan borstkanker.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Klassiek meets pop in Tijl B op Volle Toeren
In het nieuwe programma Tijl B op Volle Toeren brengt presentator Tijl Beckand twee uitersten bij elkaar. De wereld van gerenommeerde klassieke muziek en populaire Nederlandse popartiesten.

Met rooie wangetjes op huizenjacht: Erotisch verkoopfilmpje huis Amsterdam
Een prachtig huis in Amsterdam staat te koop voor maar liefst 2,75 miljoen! Alleen van de prijs al krijg je rooie wangetjes maar na het zien van het pikante verkoopfilmpje waarin het huis wordt aangeprezen, zijn ze zeker weten donkerrood...

"Ik heb een nieuwe partner gekregen, maar een nieuwe zus of dochter krijg je nooit meer"
Twee jaar geleden verloor Rio Ferdinand zijn vrouw Rebecca aan borstkanker en hij bleef achter met drie jonge kinderen. In de documentaire 'Being mum and dad' is te zien hoe hij met het verlies probeert om te gaan. De Nederlandse schrijver Kluun verloor ook zijn vrouw aan kanker en vertelt hoe hij met het verlies omging.

Zegt Clarence Seedorf 'ja' tegen Oranje?
Maar liefst 87 interlands speelde Clarence Seedorf voor Nederland. Hij is de meest succesvolle Nederlandse voetballer allertijden. Kan hij helpen om Oranje te redden?

Britten gaan EU verlaten: Wat gebeurt er met Nederlanders in Groot-BrittanniŽ?
Vandaag werd het eindelijk officieel aangekondigd: het Verenigd Koninkrijk gaat de Europese Unie verlaten. Voor de Nederlanders die in het land wonen heeft dit grote gevolgen vertelt EuroparlementariŽr Sophie in 't Veld.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Clarence Seedorf, Raymond van de Klundert, Sophie in 't Veld en Tijl Beckand te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 58 werd uitgezonden op woensdag 29 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie