Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 55

Aflevering 55

RTL Late Night

24-3-2017

| 2195 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Linda de Mol vertelt over haar strijd met de overtollige kilo's. Ze wil binnen zes weken vijf kilo kwijtraken. -Profvoetballer Nathan Rutjes laat zijn licht schijnen op het wereldnieuws.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van vrijdag 24 maart 2017
Marieke Elsinga brengt je op de hoogte van het laatste nieuws. Met deze keer: het laatste nieuws over de aanslag in Lille, het Zuiderlicht, inspiratie voor Pasen en tenslotte een voetballende schildpad.

De 'Verboden vrucht' van Susan
Vanavond begint de 82e Boekenweek. Dit jaar is het thema 'Verboden vruchten'. Schrijfster Susan Smit vertelt wat dat thema voor haar inhoudt.

Zó bemoedigend: op het matje bij Nathan
De verkiezingen zijn voorbij. De Partij van de Arbeid kwam niet bepaald gunstig eruit. Toch ziet de áltijd positieve Nathan Rutjes hun partijleider als een absolute winnaar. Waarom? Dat vertelt deze vrolijke voetballer je met alle liefde!

"Ik sta onthoofd in de kelder van Madame Tussauds"
Vlogger Enzo Knol krijgt een eigen wassen beeld in Madame Tussauds. Linda de Mol heeft er ook eentje, maar die staat inmiddels onthoofd in de kelder...

In deze uitzending van RTL Late Night waren Linda de Mol, Nathan Rutjes en Susan Smit te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 55 werd uitgezonden op vrijdag 24 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie