Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 54

Aflevering 54

RTL Late Night

23-3-2017

| 1380 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Oud-voetballer Ruud Gullit en paralympisch kampioene schermen Beatrice Vio zijn te gast. De Italiaanse Vio won vorige maand een Laureus Award, de Oscar voor de sport. -Blf komt met een nieuw album. De eerste single, 'Wereld Van Verschil', is een samenwerking met Typhoon. -Ronald Koeman vertelt over de erfenis die Johan Cruijff heeft nagelaten.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Blf en Typhoon - Wereld van verschil
Blf vond een frisse en nieuwe manier van de Nederlandse taal bij Typhoon! Het eerste nummer van hun nieuwe album, Wereld van verschil, is het resultaat!

Beatrice Vio: "Shit happens, but you need to go ahead"
Volgens Ruud Gullit is Beatrice ht perfecte voorbeeld en een inspiratiebron voor iedereen.

De headlines van donderdag 23 maart 2017
Marieke Elsinga brengt je op de hoogte van het laatste nieuws! Met deze keer: de aanslag in Londen, Trump zingt hoeveel hij van Poetin houdt, regenboog als haartrend, nationale puppydag en full body tattoos!

Een ode aan Johan Cruiff
Trainer, vriend en buurman. Voor Ronald Koeman was Johan Cruijff het allemaal.

Foute onderdelen vervangen en roest wegpoetsen?
Het lijkt erop dat veroudering kan worden teruggedraaid, althans bij muizen. Maar wat zijn de vooruitzichten voor ons als mensen?

Blf - Hier ben ik veilig
Blf opent de show met een van hun klassiekers, 'Hier ben ik veilig'!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ronald Koeman en Ruud Gullit te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 54 werd uitgezonden op donderdag 23 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie