Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 53

Aflevering 53

RTL Late Night

22-3-2017

| 1384 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Chantal Janzen heeft de glossy &C gelanceerd vol fashion, beauty en lifestyle bekeken door, zoals ze zelf zegt, haar heel leuke bril. -In Johnny de Mols nieuwe programma 'Hotel Syndroom' wordt een hotel gerund door jongeren met het Syndroom van Down. Johnny vertelt hierover. -Robert Doornbos en Atze Kerkhof praten over het succes van Max Verstappen en het nieuwe Formule 1-seizoen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Concurrentie stond niet te springen om platform &C
Na weken lang tipjes van de sluier opgelicht te hebben, is het dan nu eindelijk zo ver: het platform van Chantal Janzen, &C, is live! Wat vinden haar 'concurrenten' Wendy van Dijk en Linda de Mol ervan? Chantal vertelt!

'Brits parlementsgebouw gaat morgen gewoon weer open'
Vanmiddag om 15:40 uur rijdt een man met zijn auto in op voetgangers die over de Westminster Bridge lopen. Daarna steekt hij een agent neer bij het parlementsgebouw, waarna hij zelf wordt neergeschoten. Correspondent Lia van Bekhoven praat ons bij vanuit Londen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Chantal Janzen, Robert Doornbos en Lia van Bekhoven te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 53 werd uitgezonden op woensdag 22 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie