Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 52

Aflevering 52

RTL Late Night

21-3-2017

| 1522 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Alle deelnemers van het Eurovisie Songfestival zijn bekend. Carlo Boszhard en Frits Huffnagel blikken vooruit en laten de meest opvallende inzendingen zien.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

DŪt is de grootste concurrent van OG3NE op het Eurovisie Songfestival
Over anderhalve maand mag OG3NE de Nederlandse eer verdedigen op het Eurovisie Songfestival in Kiev. Met Songfestival-fanaten Carlo Boszhard en Frits Huffnagel bespreken we de grootste concurrent.

De Virals van dinsdag 21 maart 2017
Ga je op safari? Houd dan alle ramen en deuren dicht, zeker als je lamavoer bij je hebt...

Trotseer de file met deze auto!
Tja, elke ochtend staan we massaal met zijn allen in de files. Maar als je deze auto hebt, is dat voorgoed verleden tijd.

Openbaring: de wondere wereld van de baarmoeder
Waarom weten de meeste mensen zo weinig over de baarmoeder? Taalkundige Wim DaniŽls en gynaecoloog Dick Schoot hebben alle fijne feitjes over dit bijzondere orgaan op een rij gezet in hun boek 'De Baarmoeder'.

Hoogtepunt radiohuwelijk Coen & Sander: Geer & Goor maken studio Radio 538 onveilig
Coen & Sander vieren dit jaar dat ze als radioduo 12,5 jaar samen zijn! …ťn van de hoogtepunten uit dit 12,5-jarig radiohuwelijk was toch wel Geer en Goor die een bezoekje brachten aan de studio van Radio 538!

Thierry Baudet laat 'toekomstig' Tweede Kamer geluid horen
FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet laat zich van een hele andere kant horen in de studio van RTL Late Night...

"Bij deze nogmaals: er is geen sprake van racisme, seksisme, fascisme bij ons"
Er komen twee dingen naar voren als je de naam van de Forum Voor Democratie fractievoorzitter googelt. Dat zijn fascisme en racisme. Hoe gaat de Thierry hiermee om?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Carlo Boszhard, Frits Huffnagel, Thierry Baudet en Wim DaniŽls te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 52 werd uitgezonden op dinsdag 21 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie