Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 32

Aflevering 32

RTL Late Night

16-10-2018

| 716 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Succes is geen geluk'
Fernando Halman en Kelly Weekers over de druk van DJ's: "Je bent je eigen bedrijf, jij bent je eigen cashcow. Het is niet dat succes je geluk geeft. Het zijn niet alleen DJ's. "Ook bloggers, vloggers", het zijn de nieuwe beroepen

Hardwell stopt
DJ Hardwell geeft deze week zijn laatste optreden tijdens het Amsterdam Dance Event. Hij kan de werkdruk niet meer aan. Fernando Halman en Kelly Weekers over het stressvolle bestaan van een top-dj.

The Dutch Atlantic Four de Atlantische Oceaan over in een roeiboot
Marcel, Erik, Bart en David hopen in vijftig dagen van de Canarische Eilanden naar de Cariben te roeien, ruim 5000 kilometer. Onderweg vechten ze tegen de elementen, haaien, smerig eten, doodsangst en verveling en dat allemaal op een boot van 9 meter lang en 2 meter breed. The Dutch Atlantic Four.

Is het riskant om de Atlantische Oceaan over te gaan?
"We hebben bijna alle risico's besproken, maar uit de boot is dood. Je moet gewoon aan boord blijven", aldus de bemanning van The Dutch Atlantic Four.

Is het aanpassen van de tijd echt een serieus (politiek)probleem?
Politici reageren: welke tijd moeten we aan gaan nemen: zomer- of wintertijd. Marloes doet een rondje Den Haag. Slapen ze goed? Hebben ze problemen 's ochtends om uit bed te komen?

Zomer- of wintertijd?
Willen we voor altijd zomertijd of voor altijd wintertijd? Den Haag ligt er wakker van. n ding is zeker: de klok hoeft volgend jaar nooit meer een uurtje voor- of achteruit. Maar de vraag is nu: wat vinden we belangrijker? Dat het in de zomer langer licht blijft, of dat het in de winter eerder licht wordt?

Adelheid geeft daklozen een stem
Adelheid Roosen schuwt in haar producties geen enkel onderwerp: eerwraak, huiselijk geweld, de Alzheimer van haar moeder, alles mag en met ook in de openbaarheid. Nu slaat ze de handen ineen met Theater Utrecht met de geprezen voorstelling 'Thuislozen' waarin mensen die niet meer mee kunnen draaien in de maatschappij een stem krijgen.

Adelheid wandelt door de studio
Adelheid doet een tour door de studio: "dit doe je normaal niet, je maakt niet de beweging naar de ander." Ze laat tijdens haar wandeling de ervaringsdeskundigen zien die de lokale helden zijn in haar theaterproductie Thuislozen, waarin mensen die niet meer mee kunnen draaien in de maatschappij een stem krijgen.

Oog in oog met de verdachte
Nikki Lee Janssen werd vorig jaar slachtoffer van online shaming. Haar pikante foto's en filmpjes werden via Facebook en Dumpert verspreid nadat een cybercrimineel haar Dropbox hackte. En dat gebeurt steeds vaker. Vandaag stond ze oog in oog met de verdachte.

Wist Nikki Lee Janssen wie de dader was?
"Op een gegeven moment kon iedereen het zijn, zelfs de buurman. Het zou ook mijn ex kunnen zijn, je zoekt het al gauw dichtbij." Nikki Lee Janssen werd vorig jaar slachtoffer van online shaming, haar data werd gestolen en geplaatst op het internet.

In deze uitzending van RTL Late Night was Adelheid Roosen te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee