Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 25

Aflevering 25

RTL Late Night

10-2-2017

| 1009 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -De acteurs James en Oliver Phelps zijn te gast. De tweeling is te zien in alle acht Harry Potterfilms en zijn in Nederland voor de opening van de Harry Pottertentoonstelling in Utrecht. -John Williams vertelt over de opnames van het nieuwe seizoen 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. -Romy Monteiro brengt een muzikale ode aan Whitney Houston. -Presentator Winston Gerschtanowitz en stylist Fred van Leer spelen de nieuwsquiz.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

John Williams: "We hebben de opnames zelfs ooit stopgezet"
Volgende week gaat het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland van start. John Williams legt uit waarom dit een van de heftigste seizoenen ooit gaat worden.

Romy Monteiro zingt 'I Wanna Dance With Somebody'
Het is vijf jaar geleden dat zangeres Whitney Houston overleed. Romy Monteiro is fan van het eerste uur en zingt daarom een van haar grootste hits 'I Wanna Dance With Somebody'.

James en Oliver Phelps over Harry Potter-hype
Tweelingbroers James en Oliver Phelps openen morgen de Harry Potter-expeditie in Utrecht. De heren spelen de jolige roodharige tweeling Fred en George Weasley in alle acht films die zijn uitgebracht. De mannen namen ons mee in de magische wereld van Harry Potter.

De Virals van vrijdag 10 februari 2017
Marieke Elsinga presenteert de grappigste nieuwtjes en het meest opvallende nieuws van de dag. Met onder andere een Trump-alligator en een bijzondere bekentenis van Marieke zelf.

Fred van Leer over zijn vertrek bij HNTM
Vandaag werd bekend dat Fred van Leer geen onderdeel meer is van het komende seizoen van Holland's Next Top Model. Bij RTL Late Night vertelt hij wat de reden is van zijn vertrek.

Winston Gerschtanowitz ontroerd door lieve beelden van zoontjes
Winston Gerschtanowitz had vandaag zijn laatste uitzending bij RTL Boulevard. Zijn zoontjes hadden daarom een verrassingsvideo voor hem opgenomen en die kwam hard binnen.

John Williams vermaakt het publiek met Beyoncé-moves
Humberto Tan kon het niet laten om bijzondere beelden uit het reclameblok te laten zien.

Romy, Humberto en Fred zingen 'I Have Nothing' a capella!
Romy Monteiro vertelt wat ze het moeilijkste lied vindt om te zingen bij de musical The Bodyguard. Ze geeft een voorproefje en dan haken Fred van Leer en Humberto Tan plotseling in!

Romy Monteiro opent met 'I'm Every Woman'
Precies vijf jaar geleden overleed Whitney Houston. Romy Monteiro heeft een album uitgebracht om haar idool te eren. Ze opent de show met 'I'm Every Woman' van Whitney Houston.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Fred van Leer, John Williams, Romy Monteiro, Whitney Houston, Winston Gerschtanowitz, Harry Potter en James E te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 25 werd uitgezonden op vrijdag 10 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie