Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 22

Aflevering 22

RTL Late Night

7-2-2017

| 1074 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Televisiepresentator Rob Kamphues vertelt over zijn eerste roman, 'Hoor Je Me' en zijn literaire ambities. -Aandacht voor de nieuwe film 'Fifty Shades Darker' met Anna Nooshin en journaliste Marith Iedema. -Opvoeddeskundige Marina van der Wal en psychiater Bram Bakker over seksuele voorlichting. Ze schreven het boek 'Vrij(be)wijs'. -De pannenkoekvideo van Daan Verhoof en Jesse van Dijnsen is een succes op internet.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Grappige taalmissers in partijprogramma's
De kloof tussen verkiezingspraat en de taal die wij écht spreken is groter dan ooit. Taalkundige Wim neemt ons op humoristische wijze mee in de wondere wereld van partijprogramma's.

Pannenkoekenbakker Daan is helemaal verliefd op de camera
Daan Verhoof gaat op dit moment viral met zijn pannenkoekvideo. Daarom is Daan in de studio om zijn verhaal te vertellen, maar heeft alleen maar oog voor één ding...

Is Fifty Shades Darker opwindender dan deel 1?
Vanavond gaat Fifty Shades Darker in première. De opvolger van de erotische boekverfilming: Fifty Shades of Grey. Is dit tweede deel nóg opwindender dan het eerste deel?

"Seksuele voorlichting begint al bij de geboorte"
Je zou misschien denken dat we tegenwoordig makkelijker met kinderen over seks praten dan vroeger, maar niets is minder waar.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anna Nooshin, Bram Bakker en Rob Kamphues te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 22 werd uitgezonden op dinsdag 7 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie