Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 20

Aflevering 20

RTL Late Night

3-2-2017

| 1105 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Choreograaf Timor Steffens en zangeres Jennie Lena blikken vooruit op de show van Lady Gaga tijdens de Amerikaanse Super Bowl. -Carlo Boszhard en Wibi Soerjadi over de populariteit en magie van Disney. -Kickbokser Remy Bonjasky en acteur/presentator Jan Kooijman spelen de nieuwsquiz. -Rondé treedt op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Onvoorstelbaar: zóveel iPhones worden per uur verkocht
Humberto Tan onthult hoeveel iPhones er wereldwijd gemiddeld per uur over de toonbank gaan. Het aantal is onvoorstelbaar!

Verslaat deze man wereldkampioen Rico Verhoeven?
Afgelopen week is kickbokser Remy Bonjasky uitgedaagd door Rico Verhoeven. Vanavond heeft hij bevestigd dat hij de uitdaging aangaat! Wie zal de boksring verlaten als winnaar?

Jennie Lena - Lush Life
Aanstaande zondag is het weer tijd voor één van de grootste evenementen van het jaar: de Amerikaanse Super Bowl en haar spectaculaire shows. Eerder mochten wereldsterren als Michael Jackson, Madonna en Beyoncé het publiek in de pauze vermaken, maar dit jaar is de beurt aan Lady Gaga. Daarom zingt superfan Jennie Lena één van haar nummers.

Super Bowl als inspiratiebron van Timor Steffens
Aanstaande zondag is het weer tijd voor één van de grootste evenementen van het jaar: de Amerikaanse Super Bowl en haar spectaculaire shows. Eerder mochten wereldsterren als Michael Jackson, Madonna en Beyoncé het publiek in de pauze vermaken, maar dit jaar is de beurt aan Lady Gaga!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Carlo Boszhard, Jan Kooijman, Lady Gaga, Remy Bonjasky, Timor Steffens, Wibi Soerjadi, Michael Jackson en Rico Verhoeven te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 3 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie