Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 24

Aflevering 24

RTL Late Night

9-2-2017

| 1744 x bekeken | 0 reacties
6
-Hoogleraar Anna Bosman is van mening dat dyslexie het gevolg is van slecht onderwijs. -Boswachter Arjan Postma en SGP-fractievoorzitter Sjaak Simonse debatteren over de toekomst van de Oostvaardersplassen. -Advocaat Johan Langelaar en Manon Thomas over de uitgelekte privévideo van Patricia Paay. -Leona Philippo en Ricky Koole brengen een muzikale ode aan Aretha Franklin, die heeft aangekondigd te stoppen met zingen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Hoe verder met de dieren in de Oostvaardersplassen?
Minder dieren, meer recreatie: dát is het nieuwe plan voor de Oostvaardersplassen van SGP-fractievoorzitter Sjaak Simonse. Boswachter Arjan Postma wordt echter niet blij van het afschieten van de grote grazers en pleit voor een natuurlijke aanpak.

"Iedereen die filmpje Patricia Paay deelt is strafbaar"
Een omstreden filmpje waarin Patricia Paay seksuele handelingen verricht ging donderdag het hele internet over in Nederland. Advocaat Johan Langelaar legt uit dat het delen van het filmpje echter strafbaar is.

Advocaat: Patricia Paay wist niet dat seksuele handelingen werden gefilmd
Het uitlekken van een seksfilmpje waarin Patricia Paay te zien is is hard aangekomen bij de diva. Zo laat haar advocaat Johan Langelaar weten. Paay wist niet dat er werd gefilmd. Ook wordt er getwijfeld aan de echtheid van de beelden.

Leona Philippo - Think
Zangeres Leona Philippo opent de show met een heerlijke ode aan Artheta Franklin.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arjan Postma, Leona Philippo, Manon Thomas en Ricky Koole te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 9 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie