Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Late Night

8-2-2017

| 1248 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Negen maanden leefde Floris van den Berg met een team ge´soleerd op Antarctica voor Marsonderzoek. Hij legt uit hoe je in deze barre omgeving kunt overleven en over de effecten van totale afzondering op je psyche. -De 3JS gaan het theater in met het album 'Joshua Tree' van U2. De mannen vertellen de iconische verhalen achter de nummers van dit album. -Valerio Zeno en Chanica Kist hebben er alles voor over om de meest exclusieve schoenen te bemachtigen. Ze geven een kijkje in de aparte, extreme wereld van sneakerfanaten en laten hun eigen pareltjes zien.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van woensdag 8 februari 2017
Marieke Elsinga voorziet je van de leukste virals van de dag, met vandaag een slimme ezel en twee pijnlijke ongelukjes.

DÝt zijn de gevolgen van negen maanden ge´soleerd leven
Negen maanden leefde huisarts Floris van den Berg met een team ge´soleerd op Antarctica, voor Mars-onderzoek. Wat doet het leven in totale afzondering, waarvan drie maanden in het donker, met het lichaam en de geest van de mens? Floris onderzocht het en zit vanavond aan tafel.

Verslaafd aan schoenen: "Ik heb 550 paar sneakers"
Schoenenfreak Valerio Zeno en sneaker-godmother Chanica Kist hebben ßlles ervoor over om de meest exclusieve sneakers te bemachtigen, zoals een exemplaar die zichzelf kan strikken. Ze nemen ons mee in de extreme wereld van sneakerfanaten en showen ons hun eigen pareltjes!

Financieel-expert: "Mijn handen jeuken om hen te helpen"
Uit nieuwe cijfers van het CBS blijkt dat het steeds moeilijker is om uit de armoede te ontsnappen, ook in Nederland. Aan tafel zit financieel-expert Annemarie van Gaal. Zij weet uit ervaring hoe het is om elk dubbeltje te moeten omdraaien, maar schopte het tot succesvol miljonair!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Valerio Zeno en Annemarie van Gaal te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 8 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie