Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 21

Aflevering 21

RTL Late Night

6-2-2017

| 1366 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Aandacht voor de rechtszaak tegen Aydin C. De moeder van Amanda Todd is te gast. Amanda pleegde op 15-jarige leeftijd zelfmoord nadat er gevoelige foto's van haar op internet waren verspreid, vermoedelijk door Aydin C. -De Duitse huidarts Yael Adler schreef een boek over ons grootste orgaan: de huid.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Huidarts: "1x douchen per week zonder zeep het beste"
Denk jij dat elke dag douchen met zeep het beste is voor je huid en je lichaamsgeur? Huidarts Yael Adler vertelt je wat anders!

Pechtold: "De emotie zit heel diep bij mij"
Nadat Geert Wilders via Twitter een nepfoto deelde van Alexander Pechtold is voor de D66-leider de maat vol. De politicus ziet nepnieuws steeds vaker regel dan uitzondering worden.

Pechtold: "We mogen nepnieuws niet normaal gaan vinden"
Nadat PVV-leider Geert Wilders een tweet heeft verstuurd met daarin een nepfoto van Alexander Pechtold, is voor de D66-lijsttrekker de maat vol.

Carol Todd: "Dood Amanda een bitterzoet verhaal"
Amanda Todd pleegde op 15-jarige leeftijd zelfmoord omdat er online naaktfoto's van haar werden verspreid, maar volgens moeder Carol heeft de dood van haar dochter ook een zoete kant omdat het wereldwijd vele ogen heeft geopend.

"Filmpje Amanda Todd was geen afscheidsvideo"
De video van de Canadese tiener Amanda Todd die later zelfmoord pleegde ging de hele wereld over, maar in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt was de video volgens haar moeder geen afscheidsvideo.

Moeder Amanda Todd: "Praat met kinderen over wat er online gebeurt"
De Canadese tiener Amanda Todd maakte een eind aan haar leven omdat er naaktfoto's van haar waren verspreid op het internet. Volgens haar moeder is het belangrijk voor ouders om vrijuit te praten met hun kinderen over wat er zich op het internet gebeurd, om dergelijke situaties tot het minimum te beperken.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op maandag 6 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie