Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 30

Aflevering 30

RTL Late Night

17-2-2017

| 951 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Beau van Erven Dorens vertelt over 'Beaufort', een avontuurlijk reisprogramma waarin hij immense ontberingen doorstaat. -Mr. Probz praat over zijn perfectionisme en treedt op. -De winnaar van 'The Voice of Holland' komt langs.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Henk Schiffmacher ontwerpt nieuwe Eredivisiebal
Tattookoning Henk Schiffmacher heeft de mooie eer op zich genomen om de nieuwe Eredivisiebal te ontwerpen. Aan tafel bij RTL Late Night vertelt hij erover.

Henk Schiffmacher stopt met tatoeŽren
Na ruim 40 jaar in het vak vindt tattookoning Henk Schiffmacher het mooi geweest.

"Beaufort is een soort Floortje Dessing op speed"
Beau van Erven Dorens doorstaat in zijn nieuwe reisprogramma Beaufort tal van ontberingen, maar de presentator heeft nu al een paar gewaagde ideeŽn voor een eventueel tweede seizoen.

Maak kans om uniek mini-concert Ed Sheeran bij te wonen
RTL Late Night geeft fans van Ed Sheeran de kans om vrijdag 24 februari een intiem mini-optreden van de Britse zanger bij te wonen, alvorens de singer/songwriter te gast is bij Humberto. Marieke vertelt je hoe je kans maakt om daar bij te zijn!

Beau van Ervens gebeten op pijnlijke plek.
Een rustig badderpartijtje van Beau van Erven Dorens wordt op brute wijze verstoord.

Beau van Erven Dorens gaat "verder dan ooit" in nieuw programma
In zijn nieuwe programma 'Beaufort' wordt Beau van Erven Dorens zwaar op de proef gesteld in een reeks avonturen over de hele wereld. Aan tafel bij RTL Late Night vertelt hij over de ontberingen die hij heeft moeten doorstaan.

TVOH-winnares Pleun: "Vooral heel erg genoten"
Pleun Bierbooms is de winnares van The voice of Holland! Humberto spreekt haar en coach Waylon vlak na de finale.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Beau van Erven Dorens, Ed Sheeran, Floortje Dessing, Henk Schiffmacher en Waylon te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 17 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie