Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 27

Aflevering 27

RTL Late Night

14-2-2017

| 2212 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Robert Dingemanse is directeur van het bedrijf PAL-V, dat een vliegende auto heeft ontworpen. -Alberto Stegeman heeft exclusieve beelden van de betrapte 'seksdeurwaarder'. -De nieuwe roman van Kluun gaat over de wereld van dj's, elektronische muziek en drugs. Armin van Buuren geeft zijn mening over het boek. -Leo Blokhuis wil dat Nederlandse artiesten protestliederen gaan maken. Pianiste Iris Hond levert hieraan een bijdrage. -Gwen Pol maakte de documentaire 'Too Young To Die' over euthanasie onder jongeren die psychisch ondragelijk lijden.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Armin over Kluuns nieuwe roman DJ: "Het is behoorlijk stereotiep"
Het boek DJ is de eerste dance-roman van Nederland. De schrijver Kluun beschrijft een wereld vol drugs, pornosterren en commerciŽle bagger, maar klopt dat eigenlijk wel? Dj Armin van Buuren vertelt of het leven van de hoofdpersoon uit het boek overeenkomsten toont met zijn leven.

Onverwoestbare Nokia 3310 komt terug
Het is nog niet officieel bevestigd, maar volgens insiders gaat het toch echt gebeuren.... De onverwoestbare Nokia 3310 komt terug en gaat 55 euro kosten!

"Mam, als ik morgen een spuit kan krijgen dan neem ik hem meteen"
Judtih Hannink haar dochter wilde niet meer leven, ze wilde euthanasie maar kreeg het niet. Maud besloot om zelf uit het leven te stappen. Waarom wilde Maud zo graag dood? Haar moeder Judith vertelt moedig het verhaal van haar dochter.

Vliegende auto's in 2018 verkrijgbaar
Het leek tot voor kort alleen in jongensdromen te bestaan: een vliegende auto! Maar daar gaat verandering in komen, in 2018 gaan de eerste auto's de lucht in!

Alberto toont schokkende beelden van 'seksdeurwaarder'
Tien vrouwen hebben zich deze week bij de politie gemeld omdat ze slachtoffer zijn geworden van een 'seksdeurwaarder'. Deze deurwaarder bood vrouwen de mogelijkheid om hun schulden in natura te betalen. Alberto Stegeman heeft de man op heterdaad betrapt in zijn programma Undercover in Nederland.

Iris Hond - What The World Needs Now Is Love
Iris Hond zingt haar versie van What the World Needs Now Is Love en heel de studio is er stil van!

"We mogen best wat liever voor elkaar zijn"
Leo Blokhuis roept Nederlandse artiesten op in actie te komen. Kasper van Kooten, Iris Hond, Roel van Velzen en Bertolf sluiten zich aan bij het vandaag gelanceerde platform: What The World Needs Now. Doel is om met hun muziek een bijdrage te leveren aan een respectvolle samenleving.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Alberto Stegeman, Armin van Buuren, Gwen Pol, Leo Blokhuis en Raymond van de Klundert te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 14 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie