Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 4

Aflevering 4

RTL Late Night

12-1-2017

| 1504 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De vader van Samy Amimour, een van de terroristen van de aanslag op de Bataclan in Parijs, vertelt vanavond exclusief zijn verhaal. -Rolf Winters en Renata Heinen over de documentaire 'Down to Earth'. -Jan Versteegh en Geraldine Kemper over een nieuw seizoen 'Proefkonijnen'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Hebben Jan Versteegh en Geraldine Kemper seks gehad?
BNN-presentatoren Jan Versteegh en Geraldine Kemper hebben samen flink wat afgereisd. Maar speelt er meer tussen de twee, naast dat ze goede vrienden en collega's zijn?

Down To Earth-makers: "Wij zijn weggegaan zonder plan"
Rolf Winters en Renata Heinen besloten het drukke leven in Amsterdam in te ruilen voor een leven bij verborgen volkeren overal ter wereld. Ze ontmoetten veel bijzondere mensen en besloten er een documentaire over te maken: Down to Earth. Rolf en Renata vertellen hoe ze op dit idee kwamen.

De virals van donderdag 12 januari 2017
Marieke Elsinga presenteert de grappigste filmpjes van de week. Met onder andere een heel pijnlijke bruiloftsdans!

Overlevenden Bataclan: "Wij zijn absoluut niet boos op hem"
Bob en Ferry, twee overlevenden van de terroristische aanslag in de Bataclan in Parijs, hebben vandaag de vader van een van de terroristen ontmoet. Ze vertellen over de ontmoeting met hem.

Vader terrorist Bataclan: "Het kan iedereen overkomen"
Samy Amimour, een van de terroristen van de aanslag op de Bataclan in Parijs, groeide op als een normale jongen. Zijn vader vertelt hoe zijn zoon plotseling toch zo snel heeft kunnen radicaliseren.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Geraldine Kemper en Jan Versteegh te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 12 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie