Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 18

Aflevering 18

RTL Late Night

1-2-2017

| 3028 x bekeken | 0 reacties
8
Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist John van den Heuvel, motorbaas No Surrender Henk Kuipers, en clubadvocaat Roy van der Wal gaan met elkaar in discussie. -Paulien Cornelisse vertelt hoe je het best een goed verhaal maakt.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Captain van No Surrender bewijst zijn zangkunsten!
Hoe vertel je een goed verhaal? Schrijfster Paulien Cornelisse verklapt hoe je dat aanpakt aan de hand van beeldmateriaal waarin gezongen wordt. De captain van No Surrender denkt dat hij dat beter kan en is zelfs zo dapper om dat te bewijzen!

Verhitte discussie met lid van No Surrender
Een inval in het clubhuis, een ontvoering en een bedreiging met een brandend strijkijzer. Het jaar is pas één maand oud, maar motorclub No Surrender is al vaak negatief in het nieuws geweest. Misdaadjournalist John van den Heuvel vindt het tijd voor een confrontatie, maar motorbaas Henk Kuipers denkt daar anders over.

(T)WINNING: Beyoncé is zwanger!
Afgelopen week gingen de geruchten al rond, maar nu is het bevestigd door de zangeres zelf: Beyoncé is zwanger! Ze verwacht niet één, maar zelfs twee kindjes.

Schokkend: nieuwe 'zombiedrugs' in Nederland
Er is een nieuwe drugssoort in omloop: Flakka, ook wel de zogenaamde 'zombiedrug'. Alberto Stegeman ontdekte dat deze drugs ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Dankzij hem heeft de politie dan ook de eerste 'zombiedrugdealer' van Nederland opgepakt.

In deze uitzending van RTL Late Night waren John van den Heuvel, Paulien Cornelisse en Alberto Stegeman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 18 werd uitgezonden op woensdag 1 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie