Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 17

Aflevering 17

RTL Late Night

31-1-2017

| 1194 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Morgen begint het nieuwe seizoen van 'Idols'. Juryleden Eva Simons en Ronald Molendijk geven tekst en uitleg. -Wetenschapsjournalist Diederik Jekel duikt in de geschiedenis van Nederlandse uitvindingen, met vandaag: de telescoop. -Peter R. de Vries en korpschef Gery Veldhuis bespreken het ontslag van een agent die zich misdroeg. -Aandacht voor het manifest 'waardig ouder worden' van ChristenUnie, het CDA en de SP.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van dinsdag 31 januari 2017
Dit gewaagde dansje bleek een schot in de roos!

Hilarisch: oma leert Snapchat kennen!
Snapchat, daar snap je soms niets van. Maar je bent nooit te oud om te leren en dat vond deze oma ook. Al schrok ze wel een beetje van dat enge Snapchat-filter!

Ontslagen politieman na webcamseks met neptiener: "Ze heeft me er ingeluisd"
Een politieagent uit Limburg is dinsdag op staande voet ontslagen omdat hij is betrapt op seksuele handelingen met een neptiener via Skype. Toen Peter R de Vries hem eerst telefonisch confronteerde hiermee, bleef de agent ontkennen dat hij er iets mee te maken had. Maar later in het gesprek wordt duidelijk dat de agent aan het liegen was.

Ontslagen agent na webcamseks met '17-jarige' ontkent zijn daden
Een politieman uit Limburg verrichtte onder diensttijd in dienstkleding op het politiebureau seksuele handelingen tijdens diverse Skype-gesprekken. Deze beelden kwamen in bezit van Peter R de Vries, hij confronteerde de politieman met de informatie, maar de inmiddels ontslagen agent ontkent in alle toonaarden.

90-jarige Harry: "Ik zie verrekte mooie meiden hier zitten"
Jurrien Mentink is 23 jaar en woont al een half jaar samen met de 90-jarige Harry ter Braak. Harry voelt zich nog jong en met zijn ogen werken nog prima!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Diederik Jekel, Eva Simons en Ronald Molendijk te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 31 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie