Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 207

Aflevering 207

RTL Late Night

22-11-2016

| 857 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Domien Verschuuren, Frank van der Lende en Eva Koreman blikken vooruit op 3FM Serious Request 2016. -Journaliste Marith Iedema geeft uitleg over 'potloodventers van de 21e eeuw': mannen die via social media 'dickpics' delen. -Advocaat Richard Korver en de nabestaanden van Nicole van der Hurk over de uitspraak van de rechter. -Zangeres Berget Lewis vertelt over haar nieuwe theatervoorstelling.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Komt Humberto een nachtje slapen in het Glazen Huis?
RTL Late Night gaat binnenkort drie weken op 'vakantie', Humberto heeft dus in principe tijd zat. Maar gaat hij het ook doen?

5-jarig meisje verklaart de liefde aan dj Domien op radio Ún tv
Tijdens Serious Request gebeuren er onverwachte maar mooie dingen. Dit meisje verklaarde vorig jaar Domien de liefde en nu, een jaar later, heeft ze ook weer een heel leuk berichtje voor hem!

3FM-dj Frank nu al bezig met speklaag kweken
3FM-dj's Domien en Frank gaan eind dit jaar eventjes samenwonen in het Glazen Huis voor Serious Request. Dit jaar zetten ze zich in voor de stille killer longontsteking. Frank gaat voor het eerst het Glazen Huis in en is nu al bezig met een bodempje leggen.

Nabestaanden Nicole van den Hurk hadden hogere straf verwacht
Jos de G. werd gisteren vrijgesproken van de moord op Nicole van den Hurk. De rechter achtte alleen bewezen dat De G. schuldig is aan verkrachting, waar hij 5 jaar cel voor kreeg. Kijk vanavond naar je eigen kinderen', riep de stiefmoeder van Nicole naar de rechter.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Berget Lewis en Domien Verschuuren te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 207 werd uitgezonden op dinsdag 22 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie