Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 208

Aflevering 208

RTL Late Night

23-11-2016

| 5573 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Acteurs Fedja van Het en Karina Smulders maken hun entree in het nieuwe seizoen van 'Nieuwe Buren'. Samen met oudgedienden Bracha van Doesburg en Daan Schuurmans schuiven zij aan. -Plien & Bianca delen lief en leed door elkaar brieven te schrijven en vertellen vanavond over het goudeerlijke boek 'Jij nog wat te klagen?'. -De Australische Sacha Dench is al twee maanden bezig om in een paramotor van Rusland naar Engeland te reizen. Ze wil erachter komen waarom veel watervogels deze trektocht niet overleven.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De kleine zwaan sterft uit en dt is waarom
De Australische Sacha Dench is al twee maanden bezig om in een paramotor - het kleinste 'vliegtuig' ter wereld - van Rusland naar Engeland te reizen. De natuurbeschermster vliegt precies dezelfde route als de Kleine Zwaan, om erachter te komen waarom veel van deze watervogels de jaarlijkse trektocht niet overleven.

Plien & Bianca verrast met oude beelden
Humberto Tan herinnert Plien & Bianca aan het feit dat ze vandaag een bijzonder jubileum te vieren hebben. Ze liggen in een deuk als ze beelden zien uit die tijd.

Nieuw nummer 'Spice Girls' gelekt!
Marieke Elsinga liet bij RTL Late Night alvast een stukje van een gelekt liedje van drie leden van de Spice Girls horen: 'Song For Her'.

Farid Azarkan deed aangifte tegen Wilders
DENK-politicus Farid Azarkan deed in 2014 aangifte tegen Wilders, omdat hij zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraken in strijd vond met de wet.

Hiddema vindt geklaag over Wilders 'zeldzame kul'
Advocaat Theo Hiddema is het er roerend mee eens dat het proces tegen Wilders een proces tegen de vrijheid van meningsuiting is.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bracha van Doesburgh, Daan Schuurmans, Fedja van Huet, Karina Smulders, Farid Azarkan en Theo Hiddema te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 208 werd uitgezonden op woensdag 23 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie