Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 16

Aflevering 16

RTL Late Night

30-1-2017

| 1446 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Aandacht voor het aangescherpte toelatingsbeleid van de Verenigde Staten met Anna Nooshin, Femke Halsema, Marianne Zwagerman en Michiel Vos. -Halina Reijn is onderscheiden met de Theo Mann-Bouwmeesterring. -John van Lottum en Jack van Gelder over het fenomeen Roger Federer.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Federer vs Nadal: "Alsof de tijd stil heeft gestaan"
John van Lottum en Jack van Gelder blikken terug op de droomfinale van de Australian Open tussen Roger Federer en Rafael Nadal.

De Virals van maandag 30 januari 2017
Marieke laat je de grootste internethits van de dag zien, met vandaag onder andere de nieuwe clip van Ed Sheeran en een aantal echte waaghalzen.

Jack van Gelder "helemaal klaar" met Nederlandse politiek
Sportpresentator Jack van Gelder heeft weinig vertrouwen meer in de Nederlandse politiek.

Halsema: "Trump heeft Wilders nageaapt"
Heeft Donald Trump het omstreden inreisverbod gekopieerd van Geert Wilders, en in hoeverre zijn beide politici met elkaar te vergelijken?

Halina Reijn ontvangt prestigieuze Theo Mann-Bouwmeesterring
Champagne voor Halina Reijn! De actrice heeft in de Stadsschouwburg in Amsterdam uit handen van Ariane Schluter de prestigieuze Theo Mann-Bouwmeesterring in ontvangst mogen nemen, en die zag ze niet aankomen!

Inreisverbod Trump: discriminatie of massahysterie?
Femke Halsema en Marianne Zwagerman voeren een felle discussie over het omstreden inreisverbod van Donald Trump.

Anna Nooshin over inreisverbod: "Ben nog nooit zo persoonlijk geraakt"
Anna Nooshin voelt zich "nietig en onbelangrijk" nu de in Iran geboren vlogger mogelijk niet meer Amerika binnenkomt vanwege het omstreden inreisverbod van Donald Trump.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anna Nooshin, Femke Halsema, Halina Reijn, Jack van Gelder, John van Lottum en Michiel Vos te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 30 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie