Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 19

Aflevering 19

RTL Late Night

5-2-2015

| 4323 x bekeken | 0 reacties
5
Rossana Kluivert en prins Bernhard jr. werden beiden getroffen door lymfklierkanker. Nu zetten zij zich in voor lotgenoten. Prins Bernhard richtte de stichting Lymph & Co op. De stichting heeft het evenement De Hollandse 100 in het leven geroepen. Rossana en Bernhard vertellen hierover. Jason Mraz zingt zijn wereldhit I'm Yours. Wim Pijbes presenteert vandaag de grootste Rembrandt-tentoonstelling in jaren.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night op 13 februari vanuit het Rijksmuseum
Op vrijdag 13 februari is er een hele speciale uitzending van RTL Late Night, live vanuit het Rijksmuseum!

Is Rembrandt de uitvinder van de selfie?
Rembrandt van Rijn is een van de bekendste schilders van Nederland, maar minder bekend is dat hij misschien wel de uitvinder is van de selfie.

Rijksmuseum in teken van Rembrandt-tentoonstelling
Tien jaar heeft het geduurd om de grootste Rembrandt-tentoonstelling in een halve eeuw samen te stellen. Maar vandaag was het zo ver. Wim Pijbes, directeur van het Rijksmuseum in Amsterdam, presenteert zijn mooiste tentoonstelling ooit. "Met al onze contacten over de hele wereld hebben we dit gemaakt. Maar we doen het voor het publiek. Alles is nu op zijn plek. Ik zit nog in een roes", zegt Wim tegen Humberto.

Humberto ziet Geile Geert in schilderij Rembrandt
De directeur van het Rijksmuseum, Wim Pijbes, bespreekt een aantal schilderijen van Rembrandt. Maar Humberto ziet iets heel anders in het schilderij dan de directeur.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Prins Bernhard en Wim Pijbes te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op donderdag 5 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie