Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 17

Aflevering 17

RTL Late Night

3-2-2015

| 2600 x bekeken | 0 reacties
6
Coen en Sander vinden zichzelf opnieuw uit bij 538. Het is weer de hoogste tijd voor de maandelijkse cliché-verschillen tussen mannen en vrouwen met Jan Heemskerk en Saskia Noort. Fedde le Grand en Niels Geusebroek zingen live 'Falling'. Kindercardioloog Arno Roest en kinderhartchirurg Mark Hazekamp redden baby dankzij 3D-techniek.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Saskia Noort: Vrouwen hebben hoofdpijn door pilmoeheid
Volgens Saskia Noort heeft een aantal vrouwen last van pilmoeheid. "Sommige vrouwen ervaren hoofdpijn of worden vermoeider", zegt Saskia.

Jan: Seks met condoom is als eten zonder smaakpupillen
Het is weer de hoogste tijd voor de maandelijkse cliché-verschillen tussen mannen en vrouwen met Jan Heemskerk en Saskia Noort. Deze keer vraagt Saskia zich af: waarom hebben mannen nooit een condoom bij zich? "Het is een beetje als eten zonder smaakpupillen", zegt Jan Heemskerk.

Leven baby Jasmijn gered door geprint 3D-hart
Jasmijn werd afgelopen zomer geboren met een complexe hartafwijking. Het meisje heeft haar prille leven te danken aan een futuristische toepassing van de 3D-techniek. Kindercardioloog Arno Roest en kinderhartchirurg Mark Hazekamp wisten met een geprint model van haar kleine hartje haar leven te redden.

De Headlines van dinsdag 3 februari
Luuk Ikink met de leukste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag: de redactie van EditieNL tikt een kalashnikov op de kop en een oorbijtende bosmarmot tijdens Groundhog Day.

Coen en Sander vertrekken niet om geld naar 538
Coen en Sander vertrekken na 9 jaar bij 3FM naar concurrent Radio 538, dat doen ze vooral om de uitdaging en niet voor het geld. "Ik ga niet ontkennen dat we meer gaan verdienen, maar dat is niet de drive of het belangrijkste argument", zegt Sander. "Als wij de overstap voor het geld zouden doen, hadden we tien jaar geleden al weggegaan", zegt Coen.

Coen en Sander vertrekken naar 538 voor uitdaging
De geruchten gingen al een tijdje, maar vandaag maakten Coen Swijnenberg & Sander Lantinga bekend na 9 jaar Coen & Sander show over te zullen stappen van 3FM naar concurrent Radio 538."Het is gewoon de uitdaging, we werken al 11 en 12 jaar bij 3FM. Op een gegeven moment verlies je de concentratie en opwinding", legt Sander uit aan Humberto.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Heemskerk, Fedde le Grand, Niels Geusebroek, Saskia Noort, Sander Lantinga en Coen Swijnenberg te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 3 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie