Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 22

Aflevering 22

RTL Late Night

10-2-2015

| 1804 x bekeken | 0 reacties
6
Jessica Villerius volgt jongeren en volwassenen die dagelijks vechten tegen de dwang of behoefte om zichzelf te verwonden. Arnold Reyneveld deed mee aan het programma Beschadigd van Jessica en vertelt vanavond zijn verhaal. Miley Cyrus is eind deze maand te zien op het Porn Film Festival in New York. Judith Osborn juicht de actie van Miley toe, DJ Jeroen van Nieuwenhuize zet er vraagtekens bij.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van dinsdag 10 januari
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag. Met onder andere: de Valentijnsdag-trends van dit jaar en het spannende kenteken van Dominique Strauss-Kahn.

Jessica Villerius wil taboe op zelfbeschadiging doorbreken
Eén op de vier jongeren heeft zichzelf wel eens opzettelijk beschadigd. Maar ook volwassenen kampen met dit probleem. Documentairemaker Jessica Villerius wil in haar nieuwe serie Beschadigd het taboe op zelfbeschadiging doorbreken.

Peter R. de Vries laat première Heineken-film schieten
Peter R. de Vries is niet te spreken over de Amerikaanse verfilming van het door hem geschreven De Ontvoering van Alfred Heineken. De première laat hij dan ook schieten. "Dat is een feestje voor de mensen die aan de film hebben gewerkt en die daar trots op zijn. Het zou niet oké zijn als ik daar rondloop terwijl ik in mijn hart de film niet goed vind", vertelt hij in RTL Late Night.

Heineken-film teleurstelling voor Peter R. de Vries
De première van de verfilming van Peter R. de Vries' bestseller over de ontvoering van Freddy Heineken komt dichterbij. Maar Peter kan het niet langer aanzien hoe zijn geesteskind wordt bewerkt door Hollywood. Hij neemt vandaag afstand van de film.

Julius: Dat beeld over mij klopt niet
Humberto Tan plaatste vandaag een foto van de voorpagina van het Parool op Instagram. Daarop is Julius te zien die op zijn twaalfde al colleges volgt op de UvA. Er werd massaal op de sociale media gereageerd. Positief, maar ook negatief. "Veel mensen hebben een beeld van mij dat ik twaalf uur lang per dag boven de boeken hang, maar dat is niet zo", vertelt Julius in RTL Late Night.

Julius: op zijn twaalfde naar de UvA
Julius Moormann is pas twaalf jaar, maar volgt al college op de UvA. Hij zat vandaag tussen de volwassenen in de collegezaal. Zijn leraar Jasper Rijpma regelde lessen geschiedenis voor zijn leerling.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jessica Villerius, Judith Osborn en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 22 werd uitgezonden op dinsdag 10 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie