Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 21

Aflevering 21

RTL Late Night

9-2-2015

| 2008 x bekeken | 0 reacties
6
Thomas Dekker vertrekt morgen naar Mexico om daar eind deze maand het werelduurrecord wielrennen te verbeken. Henny Vrienten tourt door het land met soloplaat 'En Toch'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Henny Vrienten - Hij Zingt Omdat -ie Het Niet Zeggen Kan
Deze maand tourt Doe Maar-zanger Henny Vrienten door ons land met zijn nieuwe album En Toch. In RTL Late Night zong hij zijn numer nummer Hij Zingt Omdat -ie Het Niet Zeggen Kan.

'Nieuw album is een enorm feest'
Deze maand tourt Doe Maar-zanger Henny Vrienten door ons land met zijn nieuwe album En Toch. De zanger is maar wat trots op zijn nieuwe schijfje. Hij noemt het een enorm feest!

Zo zit Thomas Dekker op z'n fiets
Deze fiets, ter waarde van 30.000 euro is speciaal ontwikkeld voor wielrenner Thomas Dekker. Samen met zijn wielertrainer en bewegingswetenschapper Jim van den Berg legt Thomas uit hoe de fiets in elkaar zit.

De Headlines van maandag 9 februari
Luuk Ikink met de leukste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag: vrouw wordt aangevallen door een stofzuiger en Kanye West stal weer de show tijdens de Grammy's.

'Dit is de meest pure vorm van wielrennen'
Thomas Dekker vertrekt dinsdag naar Mexico om daar eind deze maand het werelduurrecord wielrennen te verbreken. Samen met Humberto blikt hij terug op zijn voorbereiding én de bijbehorende spierspijn.

Forensisch patholoog Frank van de Goot luidt de noodklok
Artsen in ons land blijken in 50 procent van de sterfgevallen ernaast te zitten bij het vaststellen van de doodsoorzaak. Forensisch patholoog Frank van de Goot luidt de noodklok en spreekt zelfs van verborgen moorden.

Kijkers: Rick Nieman en Twan Huys betrouwbaarste nieuwslezers
Van alle nieuwslezers worden Twan Huys van Nieuwsuur en Rick Nieman, presentator bij RTL Nieuws, gezien als het meest betrouwbaar. Dat blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond. Beide nieuwslezers krijgen van kijkers een 6,5. Dat werd bekendgemaakt in RTL Late Night.

'Wat Brian Williams doet is onbegrijpelijk'
Brian Williams, één van de bekendste nieuwslezers van Amerika, is in opspraak nadat hij herhaaldelijk had gelogen over een gemaakte reportage. Is hij nog wel geloofwaardig? Dat vragen we aan Rick Nieman, Erik Mouthaan en Maurice de Hond.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Henny Vrienten, Thomas Dekker, Erik Mouthaan, Maurice de Hond, Brian Williams en Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op maandag 9 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie