Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 15

Aflevering 15

RTL Late Night

30-1-2015

| 2262 x bekeken | 0 reacties
6
Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Hij zag lijkbleek en ademde niet meer'
Doordat Arnold Timmer Jeroen Keers direct reanimeerde na zijn mislukte parachutesprong kan Jeroen het bizarre verhaal zelf navertellen. De twee vertellen aan tafel bij Humberto hoe Jeroen door het oog van de naald kroop.

Jeroen Keers overleefde mislukte parachutesprong
Op 1 november vorig jaar viel Jeroen Keers van ruim 1 kilometer meter hoogte naar beneden terwijl zijn parachute het niet deed. Hij overleefde het omdat Arnold Timmer hem direct reanimeerde. Jeroen zit nog volop in zijn revalidatie maar vertelt vanavond samen met Arnold zijn huiveringwekkende verhaal. "Als ik het terugzie denk ik: halve gare, wat ben je aan het doen."

'Dierentuindieren zijn te dik'
Dierentuinverzorgers vanuit de hele wereld kwamen deze week naar Arnhem om te vergaderen over een groot probleem: te dikke dierentuindieren. Jan van Hooff was erbij en legt uit waarom veel beesten op dieet moeten. "Ook dierentuindieren leven in welvaartsstaat."

'Voeren dierentuindieren hele wetenschap'
Dierentuinverzorgers vanuit de hele wereld kwamen deze week naar Arnhem om te vergaderen over een groot probleem: te dikke dierentuindieren. Jan van Hooff was erbij en legt straks uit waarom veel beesten op dieet moeten. "Een aap kan best een sinaasappel eten, maar niet drie keer per dag."

'Ik dacht: dit is wel erg Marvin Gaye'
Sam Smith scoorde een wereldhit met Stay With Me. Deze week werd bekend dat hij een groot deel van de royalties moet afstaan aan Tom Petty, omdat Stay With Me erg lijkt op een nummer van hem. Gerard Ekdom heeft nog een paar opmerkelijke voorbeelden van jatwerk in de muziekwereld. "Veel plagiaatgevallen berusten op louter toeval." Ja maar deze van Robin Thicke en zijn Blurred Lines is wel een overduidelijke.

Gerard Ekdom presenteert jatwerk in de popmuziek
Sam Smith scoorde een wereldhit met Stay With Me. Maar deze week werd bekend dat hij een groot deel van zijn royalties moet afstaan aan zanger Tom Petty, omdat Stay With Me wel erg lijkt op een nummer van hem. Gerard Ekdom heeft zo de meest opmerkelijke voorbeelden van jatwerk in de muziekwereld. "Veel plagiaatgevallen berusten op louter toeval, er zijn er zoveel, dan zijn we volgende week nog bezig."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gerard Ekdom en Jan van Hooff te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op vrijdag 30 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie