Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 16

Aflevering 16

RTL Late Night

2-2-2015

| 2137 x bekeken | 0 reacties
6
De belgische singer-songwriter Selah Sue zingt vanavond haar nummer 'Alone'. In het boek 'Het Onvoltooide Kind' beschrijft Brenda van Osch de heftige maanden na de geboorte en interviewt ze het artsenteam dat moet beslissen over leven over dood. Kinderarts Rogier de Jonge legt uit waarom hij zich kan vinden in de behandelgrens van 24 weken. Georgina Verbaan en Jelka van Houten vertellen over hun rol in de film 'Jack Bestelt een Broertje'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Selah Sue - Alone
De Belgische zangeres Selah Sue gaf een spetterend optreden in RTL Late Night. Ze speelde haar hit Alone.

Jack Bestelt Een Broertje nieuwste Nederlandse filmhit?
Het gaat goed met de Nederlandse film: Na de successen van Michiel de Ruyter, Homies en Gooische Vrouwen, draait vanaf donderdag de nieuwe film Jack Bestelt Een Broertje in de bioscopen. Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen de hoofdrollen. Ze spelen een lesbisch stel met een zoontje Jack. "We waren een match made in heaven", zegt Jelka over de samenwerking met Georgina.

Jelka van Houten: Flink last gehad van pesten
Jelka van Houten werd vroeger flink gepest op de lagere school. "Daar heb ik flink last van gehad", zegt ze tegen Humberto Tan. "Ik heb het lang met mij meegedragen. Ik dacht er steeds aan wat mensen van mij vonden. Je bent op die leeftijd heel kwetsbaar."

Gepeste Lina wil voorbeeld zijn voor anderen
Kinderen pesten elkaar op een steeds gruwelijkere manier. En waar je vroeger thuis veilig was, gaat het tegenwoordig vaak 24uur per dag door door WhatsApp. Lina Heitor Cascais werd dag in dag uit online en op school gepest. Maar uiteindelijk stopte het getreiter. "Ik heb uiteindelijk al mijn social media-accounts gedeactiveerd", zegt ze tegen Humberto Tan. Het gaat nu weer beter met haar. "Ik wil een voorbeeld zijn voor anderen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Georgina Verbaan, Jelka van Houten en Selah Sue te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 2 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie