Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Late Night

11-2-2015

| 2753 x bekeken | 0 reacties
4
Fifty Shades of Grey gaat vanavond eindelijk in premiere! Stoute vrouwen Heleen van Royen en Marlies Dekkers komen direct na de film verslag doen. In een nieuw seizoen van Undercover in Nederland legt Alberto Stegeman met de verborgen camera bloot hoe een man die zich uitgeeft als manueel therapeut zijn klanten onzedelijk betast.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Ook stomme dingen kunnen mooi zijn'
Jamie Grant, bekend van de tv-series Flikken Maastricht en In Therapie, speelt de rol van de twintigjarige ernstig zieke Laura Maaskant. Laura schreef het boek Leef over de inzichten die zij opdeed toen bij haar een ongeneeslijke vorm van kanker werd vastgesteld.

De Headlines van woensdag 11 februari
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag. Met onder andere: Peter R. de Vries is teleurgesteld in de bikiniblunder van Sylvie Meis.

Alberto Stegeman zelden zo boos bij confrontatie
In een nieuw seizoen van Undercover in Nederland legt Alberto Stegeman met de verborgen camera bloot hoe een man die zich uitgeeft als manueel therapeut zijn klanten onzedelijk betast. We hebben hier de beelden van de confrontatie. Zelden zagen we Alberto zo boos.

Laura: Geniet van de schoonheid van het leven
Laura Maaskant is nog maar twintig jaar en terminaal ziek. Toch zit ze niet bij de pakken neer en schreef het inspirerende boek Leef! waarin ze iedereen oproept om toch vooral te genieten. En dankzij actrice Jamie Grant zal Laura straks ook op het toneel voortleven.

Alberto Stegeman ontmaskert 'vieze' manueel therapeut
Vanaf zondag kunnen we weer rekenen op de ontmaskerings-skills van Alberto Stegeman. In een nieuw seizoen van Undercover in Nederland legt hij met de verborgen camera bloot hoe een man die zich uitgeeft als manueel therapeut zijn klanten onzedelijk betast.

'Een hese stem is aantrekkelijk'
Een hese stem is niet altijd goed voor je gezondheid, maar stempatholoog Pacelle van Goethem ziet naast de gevaren ook de voordelen van een hese stem.

Schreeuwen + roken + alcohol = hese stem
Steeds vaker krijgt KNO-arts Rico Rinkel vrouwelijke studenten op zijn spreekuur die bijna geen stem meer hebben dankzij hun wilde stapavonden. Hij luidt de noodklok, maar stempatholoog Pacelle van Goethem ziet naast de gevaren ook de voordelen van een hese stem.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Marlies Dekkers, Heleen van Royen en Alberto Stegeman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 11 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie