Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 13

Aflevering 13

RTL Late Night

28-1-2015

| 1651 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Platina plaat voor Mark Ronson
Duizendpoot Mark Ronson, want muziekproducer, muzikant Ún dj, kreeg vanavond in RTL Late Night uit handen van Humberto Tan een platina plaat uitgereikt voor zijn single Uptown Funk.

Van Praag: Ik mˇÚst in actie komen
KNVB voorzitter Michael van Praag heeft zich kandidaat gesteld om voorzitter te worden van voetbalbond FIFA. Hij moet het opnemen tegen pittige concurrenten zoals Luis Figo en David Ginola. Kan Van Praag uiteindelijk de machtige Sepp Blatter, die in de race is voor een vijfde termijn, van de troon stoten? "Met al die problemen en schandalen is hij niet meer geloofwaardig als eindverantwoordelijke, ik hoop hem er de komende maanden van te overtuigen dat hij zich beter kan terugtrekken."

'Maak medicatie op maat'
Of je nou man of vrouw bent, blank, Aziatisch of Afrikaans, wie ziek is, krijgt in principe hetzelfde medicijn. En dat is helemaal niet goed, zo stellen wetenschapsjournaliste Sanne Deurloo en wetenschapper Loes Visser. In de gezondheidszorg zou juist gediscrimineerd moeten worden! "Vrouwen en mannen reageren anders op dezelfde medicatie, ervaren andere bijwerkingen." De dames pleiten voor medicatie op maat.

In deze uitzending van RTL Late Night was Michael van Praag te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 28 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie