Uitzending
RTL Boulevard - 3-5-2019

3-5-2019

RTL Boulevard

775 x bekeken | 1 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Noble van The Voice Senior is terug in All Together Now
In de nieuwe talentenjacht All Together Now zingen kandidaten voor een 100-koppige jury. Noble heeft de eer om deel uit te maken van de jury.

Gescheiden slapen is beter voor je seksleven
Stellen die niet in hetzelfde bed slapen, zouden een beter seksleven hebben. Seksuoloog Eveline Stallaart denkt er het hare van. Haar advies: slaap gewoon in n bed.

Politie rolt darkwebsite vol drugs en wapens op
Een gigantische operatie van onder andere de FBI, de Nederlandse politie en Europol samen. Op het darkweb hebben zij de grootste illegale marktplaats genaamd Wallstreetmarket offline gehaald waar je drugs, wapens en gehackte gegevens kon kopen waar zo'n 200 Nederlanders op actief waren.

Verhitte discussie over faillissement SuperTrash van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen wist al eerder van het faillissement van haar bedrijf SuperTrash dan dat zij liet blijken. Volgens een artikel van RTL Z rommelde ze daarnaast ook nog eens met de rekeningen. Het levert een verhitte discussie in de studio op.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 3 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie