Uitzending
RTL Boulevard - 2-4-2019

2-4-2019

RTL Boulevard

346 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Suzan & Freek behalen nieuwe mijlpaal in carrire
Suzan & Freek zijn al weken niet van de radio te slaan. Sinds vorige week staat hun hit Als het avond is zelfs op 1 in de Top 40, maar dat is niet de enige verrassing voor het stel...

Hoe voelt het om een angstaanval te hebben?
Coulrofobie, angst voor clowns, isopterofobie, angst voor thermieten en angst om niet de straat op te durven. Sommige klinken wat gek, maar een op de vijf mensen in Nederland kampt met een fobie of angst die hun leven sterk beinvloedt.

Caroline Tensen vertelt openhartig over plannen bij RTL
De champagnefles is gepopt, want Caroline Tensen heeft zojuist een belangrijk krabbeltje gezet onder een groot contract. De presentatrice zit officieel weer op het ouwe, vertrouwde nest en met haar komst komen ook een aantal bekende programma's terug naar de zender.

Gordon opent The Burger Room op spectaculaire wijze
Verkleed als Dorothy uit de Wizard of Oz opende Gordon gisteravond zijn burgerrestaurant in Amsterdam. Dat werd natuurlijk een hysterische bende.

Proces Willem Holleeder in teken van laatste woord
Op de op n na laatste dag van het proces tegen Willem Holleeder heeft z'n advocaat hard uitgehaald naar het Openbaar Ministerie. Maar de dag stond vooral in het teken van het laatste woord van De Neus zelf. Hij zegt onschuldig te zijn.

Studio 100-baas kondigt einde Samson & Gert aan
Nederland heeft Bassie & Adriaan en Belgi heeft Samson & Gert. Al 30 jaar zijn het hondje en zijn steenrijke tv-baasje onafscheidelijk. Maar vandaag maakte Gert Verhulst bekend dat hij nu toch echt zijn rode overhemd voorgoed aan de wilgen hangt...

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 2 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie