Uitzending
RTL Boulevard - 1-4-2019

1-4-2019

RTL Boulevard

422 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Barry Stevens nu officieel Nederlander
Barrie Stevens woont al 56 jaar als een Engelsman in Amsterdam. En de choreograaf heeft op zijn 74ste n grote wens: een echte Nederlander worden. Olcay helpt hem een handje.

Amanda Balk verdachte in zaak Wassenaarse wietvilla's
Vorig jaar wordt de man van Amanda Balk, ondernemer Stavros T., opgepakt als verdachte in de zaak rond de zogenaamde Wassenaarse wietvilla's. Vandaag blijkt dat Amanda zelf ook verdachte is in deze zaak, zij zou namelijk geld hebben witgewassen.

Anna Nooshin lanceert nieuw YouTube-kanaal
Met ruim 280.000 volgers mag Anna Nooshin zich tot de top van de influencers rekenen. Naast een boek en een eigen merk komt ze deze week met een nieuw Youtube kanaal. Speciaal voor haar kleinste fans.

Opnieuw zoekactie naar Marjo Winkens
Al 43 jaar zitten de nabestaanden van Marjo Winkens in grote onzekerheid. De toen 17-jarige Marjo raakte vermist en tot op de dag van vandaag is onduidelijk wat er met het meisje is gebeurd. Na een mysterieuze, maar serieuze tip start de politie vandaag met een grote zoekactie.

P!nk woedend door ongepaste reacties foto zoontje
Pink haalt keihard uit naar mensen die haar zoontje bekritiseren op Instagram. Afgelopen weekend plaatste ze een foto waarop volgens haar fans iets teveel van de tweejarige Jameson te zien was.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 1 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie