Uitzending
RTL Boulevard - 31-3-2019

31-3-2019

RTL Boulevard

1073 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Feest! Superheld Batman bestaat 80 jaar
Dit weekend is het precies 80 jaar geleden dat Batman het licht zag. En deze unieke superheld is nog steeds immens populair.

Het dak gaat eraf tijdens Miami Music Week
Dit weekend is het stil in de Nederlandse discotheken. Alle grote namen zijn op dit moment in Miami te vinden op Miami Music Week: ht grootste dancefestival ter wereld.

RTL Boulevard-sterren lyrisch over persiflage in De TV Kantine
Met ruim 1,1 miljoen kijkers ging het tiende seizoen van De TV Kantine vliegend van start. Onze eigen Boulevard-gezichten werden k gepersifleerd en de gelijkenissen zijn treffend.

Mick Jagger moet noodgedwongen concerten The Rolling Stones cancellen
Tranen voor de fans van The Rolling Stones. De rockers moeten noodgedwongen hun tour uitstellen. Mick Jagger is te ziek om het podium te betreden.

Kees & Co nog altijd een kijkcijferhit
De cast van Kees & Co kan vandaag opgelucht ademhalen. Het langverwachte vervolg van de hitserie trok gisteravond ruim anderhalfmiljoen kijkers.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 31 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie