Uitzending
RTL Boulevard - 27-5-2021

27-5-2021

RTL Boulevard

285 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Moord of doodslag? Zaak 16-jarige Hümeyra zorgt voor tumult
Bekir E., de stalker die de 16-jarige Hümeyra doodschoot, kreeg vandaag in het Hoger Beroep weer een keiharde strafeis te horen van 20 jaar en TBS. Eerder gaf de rechter hem een veel lagere straf waar de familie van Hümerya zo razend om werd, dat ze de rechtbank bestormde. Zij hopen dat er nu met deze eis iets van gerechtigheid komt.

Bekende vrouwen springen in de bres voor Jaimie Vaes
Waar bij Jaimie (31) en Lil'Kleine (26) alles min of meer weer koek en ei lijkt zijn het juist bekende vrouwen die in de bres springen voor de verloofde van de rapper. Olcay Gulsen (40), die zelf slachtoffer was van huiselijk geweld, maakt zich op social media hard voor Jaimie's situatie en krijgt behoorlijk wat bijval.

Schoenkeuze Máxima onderwerp van gesprek na werkbezoek
Na maandenlang thuiswerken en eindeloos Zoomen mogen de koning en koningin weer gezellig samen de hort op. Het paar hobbelde de hele dag door Noord-Limburg, en daarmee is het eerste echte streekbezoek van het jaar een feit.

Zo klinkt de EK-versie van de hit 'Frans Duits'
Rapper Donnie (26) en zanger Frans Duijts (42) scoren de pannen van het dak met hun megahit 'Frans Duits'. Speciaal voor het EK voetbal hebben ze het nummer omgetoverd tot een voetbalversie, die wij hier mogen voor het eerst mogen laten horen. Hele grote aanpassingen hoefden er gelukkig niet gedaan te worden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 27 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie