Uitzending
RTL Boulevard - 22-5-2019

22-5-2019

RTL Boulevard

274 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Roxeanne Hazes vertelt over maken van muziek na zwangerschap
Waar haar vorige album vooral draait om leed en verdriet zit Roxeanne Hazes nu op een roze wolk. En dat is te horen aan haar nieuwe plaat Bonnie en Clyde die ze schreef uit naam van de liefde.

GTST-Alkan en Melissa vertellen over samenwerking na relatiebreuk
Het is pas net uit tussen Alkan en Melissa, die in Goede Tijden, Slechte Tijden de rollen van Sjors en Amir vertolken. In de show zijn ze nog samen en voor het programma maken ze nu ook een tijdschrift. Hoe gaat dat er aan toe? De acteurs geven antwoord.

Koning Willem-Alexander en Mxima tonen affectie voor elkaar
Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn op dit moment op werkbezoek in Duitsland. Dat is misschien niet heel spannend, maar gisteravond trakteerden ze de Duitse pers want ze verschenen hand in hand in het openbaar.

Aladdin en Jasmine vertellen openhartig over remake van klassieker
Het nieuwste Disneypareltje Aladdin is vanaf vandaag te zien in de bioscoop. Met een Nederlands tintje, Marwan Kenzari speelt namelijk bad guy Jafar. Wij spraken Aladdin en Yasmine in Londen over de remake van deze klassieker.

Overheid maakt alle vormen onvrijwillige seks strafbaar
Deel je binnenkort de lakens met iemand? Nou... teken dan maar eerst de papieren voor toestemming! Om onvrijwillige vrijpartijen te voorkomen komt minister Grapperhaus met een wetsvoorstel die alle seks tegen de wil van de ander strafbaar maakt.

Dit zijn de 100 jongste miljonairs van Nederlanders
Quote heeft weer eens een lijstje gemaakt: dit keer met de 100 jongste miljonairs van ons land. De twintigers en dertigers zijn gezamenlijk goed voor maar liefst 2,9 miljard en de lijst staat bol van de bekende namen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie