Uitzending
RTL Boulevard - 29-4-2019

29-4-2019

RTL Boulevard

414 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Schrijver doet boekje op over Wesley en Yolanthe
Het is al 2 maanden muisstil rondom Wesley en Yolanthe. Tot vandaag, want er gaat letterlijk een boekje open over de voetballer. En over z'n huwelijkscrisis.

Nieuwste modetrend voor de zomer is tie-dye en neonkleuren
Je kan er niet meer omheen, zelfs als je je ogen tot spleetjes knijpt kan je de laatste fashion trend niet ontgaan zijn: neon. Komende zomer kleuren de festivals en terrassen neongroen, neongeel en neonoranje.

Wat is precies gebeurd met EOTB-Lena in Leeuwarden?
Dat lachgas niet zonder gevaar is, dat heeft ook Ex On The Beach-kandidaat Lena ondervonden, volgens getuigen. Gisteren zou ze onder invloed van lachgas alle controle over haar autostuur zijn kwijtgeraakt, met alle gevolgen van dien.

Japanse Akihito treedt als eerste keizer in 200 jaar af
Voor het eerst in 200 jaar treedt er een Japanse keizer af en dat is in het strikte Japan zeer ongebruikelijk. Morgen zal de keizer Akihito het stokje overdragen aan zijn zoon Naruhito en het gerucht gaat dat prinses Beatrix aanwezig zal zijn want beide families zijn erg verbonden met elkaar.

Krezip scoort na 10 jaar afwezigheid weer gouden plaat
De band Krezip is na 10 jaar afwezigheid weer helemaal terug. Een optreden op Pinkpop, drie shows in de Ziggodome en een single in de hitlijsten. Wij zochten ze op met een verrassing.

Gerard Joling viert 59ste verjaardag met heftig feestje
Gerard Joling is maar liefst 59 geworden. De rasentertainer pakt groots uit met een exclusief feest waar de klasse van af spat. Wij spraken de jarige job, z'n moeder en al zijn vrienden n waren getuige van schokkende beelden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 29 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie