Uitzending
RTL Boulevard - 28-4-2019

28-4-2019

RTL Boulevard

393 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Char geeft Olcay liefdesadvies over hartendief Ruud
Hoe gaat het nu met Char, het medium? Olcay vertrok naar Amerika om haar op te zoeken en er stond haar een verrassing te wachten.

Prins Harry bedondert de media
Prins Harry ligt onder vuur om een reeks foto's die hij maandag op World Earth Day, op zijn Instagram plaatste.

Kees van der Spek blijft waarschuwen voor nep-bitcoinadvertenties
Twee weken geleden hebben wij hier in Boulevard aandacht besteed aan oplichting via advertenties voor bitcoins. Wij vroegen u toen om ons te mailen als u ook slachtoffer bent geworden. En sindsdien stroomde onze mailbox vol met schrijnende verhalen, en enorme bedragen die de slachtoffers kwijt zijn.

Nielson loopt weg bij optreden
Koningsdag liep voor zanger Nielson anders dan gehoopt. Hij zou optreden in Groningen, maar dat kon door omstandigheden niet doorgaan.

Marc over de controversiële nieuwe koning van Thailand
Hij is al bijna twee jaar koning van Thailand, Maha Vajiralongkorn, maar vrijdag wordt hij officieel gekroond. Z'n vader Bhumibol was de belichaming van God zelf, maar de nieuwe koning heeft een ietwat andere reputatie.

Op date zonder make-up? Deze dappere vrouwen durven het aan
Veel vrouwen herkennen het: je gaat daten, dus je zet jezelf flink in de maquillage. In het nieuwe programma Pretty & Single gaan zes dappere vrouwen zonder make-up daten om zo de ware te ontmoeten.

Het was dé trend van Koningsdag 2019: een ballon met lachgas
Naast de biertjes waren gister ook de ballonnen op Koningsdag niet aan te slepen. Op elke hoek van de straat hoorde je het sissende geluid van een ballon met lachgas die gevuld werd. Het gebruik daarvan is niet zonder gevaar.

Vriendin Alain Clark haalde hem over voor TV Kantine
Ruim één miljoen mensen zagen gisteren hoe Carlo en Irene de in mega-populaire Rupaul's Drag Race persifleerden. Veel lof was er over Alain Clark, die bijna onherkenbaar was als de Amerikaanse bekende dragqueen RuPaul.

Geen ontspannen Koningsdag voor Máxima en Willem-Alexander
Koning Willem-Alexander en Máxima zijn gisteren inderdaad na koningsdag in Amersfoort meteen door gereisd naar Griekenland om met het Griekse koningspaar Anne-Marie en Constantijn de paasmis bij te wonen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 28 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie